Steelseries qck mousepad incelemesi

Sebastian

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
251
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.

Yapmış olduğum ilk inceleme olduğu için kusurlarımdan dolayı özür diliyorum.

Bildiğiniz üzere steelseries markası profesyonel oyuncular için geliştirdiği oyuncu ekipmanları sunmaktadır.Bu incelememde sizlere almış olduğum mousepad hakkında yorumlarımı dile getireceğim.

Evet ilk olarak steelseries'in kutusuna bakmakla başlayalım.

dBcSd4D.jpg




Görüldüğü üzere kocaman bir steelseries yazısı var. Kutunun diğer tarafında kullanıcıların dokunarak alması için hazırlanmış küçük bir pencere var.


DCFQdaU.jpg




Kutu içeriğine baktığımızda ufak bir steelseries çıkartmasını görüyoruz.Beyaz monitörünüzün üzerine yada oyuncu klavyenizin üzerine çok yakışacak.


GIkv2i8.jpg




Evet görüldüğü üzere mousepadımız kendisini meydana attı. Mousepad ilk başta baktığımız üzere kumaş bir yapıya sahip yani sert plastikimsi mousepadlerden değil ve bu yönden olması çabuk kirlenmesine neden oluyor.Benim bir diğer sevmediğim nokta steelseries logosu hafiften kabartılmış elime bazen takılıyor ama sorun teşkil etmiyor benim için. Mousepad artılarına gelecek olursak ne çok küçük ne de çok büyük orta boyut da bir mousepad ama benim için yeterince büyük ve mouse dışarı kaçmıyor.Bir diğer nokta ise kaliteli bir fareniz var ise (skatezleri de büyük olasılıkla teflon dur) kumaş bir mousepad olmasına nazaran skatezleri gayet iyi kayıyor.




mlm8YVs.jpg




Görüldüğü üzere mousepadimizin altı kauçuk yapıya sahip. Yani hararetli bir FPS oyununda hop diye elinizin altından sabun gibi kaymıyor çok sinir bozucu bir şey değil mi ?


Evet arkadaşlar bu ufak incelemem de mousepad alacak arkadaşlara bir fikir edindirmek istedim. Yaptığım imla hataları varsa lütfen ceza atacağınız zaman doğrusunu da gösterirseniz sevinirim. Umarım yardımcı olmuşumdur.Görüşlerinizi lütfen belirtiniz benim için çok önemli.

Not: Kamera saati yanlıştır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı