SteelSeries QCK+ vs HyperX Fury s Pro

Bütçe
200

YusufYavuz

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
HyperX RAID mouse kullanıyorum. Şu anki kullandığım JD450PRO mouse pad bana acı çektiriyor. Bu iki mousepadden birisini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? CS 2.2 sens. 400DPI 880 edpı diğer oyunlarda da mouse düşük hassasiyette.

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX RAID mouse kullanıyorum. Şu anki kullandığım JD450PRO mouse pad bana acı çektiriyor. Bu iki mousepadden birisini düşünüyorum sizce hangisini almalıyım? CS 2.2 sens. 400DPI 880 edpı diğer oyunlarda da mouse düşük hassasiyette.
Belli ki koldan oynuyorsun qck+ al kafan rahat eder. Yıllarca Navi versiyonunu kullandım yanları atmaya başlayınca james donkey alayım dedim ama arada ki fark dağlar kadar gerçekten.

Steelseries QCK mousepad kullanıyorum. Açıkçası 50 liralık mousepadlerle arasında bir fark göremedim.
Çakma olabilir dostum çünkü gerçekten fark ediyorsun.
@nazario9 @494722 Aralarındaki fiyat farkı 150₺'ye çıkmış. Bu farka değer mi bilemedim HyperX alıp geçesim var da siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Çakma olabilir dostum çünkü gerçekten fark ediyorsun.
@nazario9 @494722 Aralarındaki fiyat farkı 150₺'ye çıkmış. Bu farka değer mi bilemedim HyperX alıp geçesim var da siz ne düşünüyorsunuz?
Benim tavsiyem, yani düşük dpi+ düşük sense oynuyorsunuz benim de tarzım aynı olduğu için QCK+ tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı