Şu an kullandığım pad QCK+ large. Speed mi Control mü bilmiyorum açıkçası ancak gayet memnunum hız konusunda. QCK'ya klasse mi daha yakın Fury s Pro mu?
Üçünün dokusu da birbirinden farklı fakat hız olarak kıyaslarsak klasse daha yakın.
Şu an kullandığım pad QCK+ large. Speed mi Control mü bilmiyorum açıkçası ancak gayet memnunum hız konusunda. QCK'ya klasse mi daha yakın Fury s Pro mu?
QCK Control bir pad bu açıdan Klasse'ye daha yakın ancak birbirleriyle alakaları yok yüzey konusunda. QCK kaliteli bir pad değil zaten.
Üçünün dokusu da birbirinden farklı fakat hız olarak kıyaslarsak klasse daha yakın.
Şu an dediklerinize göre Klasse'nin doku kalitesi, kumaş kalitesi düşündüğüm padlerden daha iyi. Biraz daha araştıracağım muhtemelen Klasse'yi alırım hoşuma gitti. Teşekkür ederim
Evet hocam daha kaliteli bariz ortada kaliteli olduğu zaten. Konuda ismi geçen bütün padleri kullanmış biri olarak söylüyorum.
https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYDSZ5J/ref=cm_sw_r_apan_i_V824D1RE66Q8B9DF860D
Hocam bu linkten sipariş vereceğim. Sizin attığınız linkteki ile herhangi bir farkı yok değil mi? Çakmaları falan satılıyor mu bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Sipariş verdim hocam amazon üzerinden. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.Aynısı hocam satıcı ikisinde de KlasseMarkt.
Sipariş verdim hocam amazon üzerinden. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Fury S Speed dünyanın en kötü padlerinden birisi olabilir sakın alma. Yüzeyin kalitesizliği, çamur gibi oluşu berbat bir pad. Fury S Pro kullandım hızlı bir pad beğendiğim bir pad ve yüzeyi de kaliteli. Ama onu da değiştirdim şuan aşağıdaki padi kullanıyorum.
![]()
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Yüzeyi pürüzlü, mikro dokuma kumaş mevcut ve bütçesinin en iyi padi. Control-speed arası dengeli hibrit bir pad konudaki padlerden çok daha kaliteli öyle söyleyeyim. Benim önerim Klasse olurdu.
İnceleme videosunu da izlemeni tavsiye ederim.
Ben 3-4 aydır furys Speed kullanıyorum Valorant gibi oyunlarda da oldukça rahat geliyor ama size neden öyle geldi anlamadım.
bilemiyorum ama ben şuanlık memnunum birgün değiştirmem gerekirse valorant gibi oyunlar için ne önerirsinizBu tek benim söylemim değil Reddit üzerinde birçok şikayet mevcut bu pad için kaplama kalitesi berbat, yüzey olarak çamur gibi hissettiriyor çok kalitesiz bir pad.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.