Steelseries Rival 100 vs Rival 110 vs Logitech G102

Rival 100 artık alınmaz. Onun yerine yenilenmiş modeli olan Rival 110 tercih edilmeli.

G102 de iyidir, Rival 110 da. Bir mağazada test et, ergonomi olarak eline hangisi uyuyorsa onu al. Fare önerisi havadan istenmez. Bana uyan, sana uymaz. Benim işime yaramayan makro tuşları senin yarar. Bu yüzden git, gör. Eline al, sev, tanış biraz.

Rival 100 artık alınmaz. Onun yerine yenilenmiş modeli olan Rival 110 tercih edilmeli.

G102 de iyidir, Rival 110 da. Bir mağazada test et, ergonomi olarak eline hangisi uyuyorsa onu al. Fare önerisi havadan istenmez. Bana uyan, sana uymaz. Benim işime yaramayan makro tuşları senin yarar. Bu yüzden git, gör. Eline al, sev, tanış biraz.
Hocam haklısınız da gidip göremeyen de var ne yazık ki mesela bizim burada 2 tane bilgisayarcı var siz düşünün nasıl gidip göreyim değil mi ? En yakın alışveriş merkezi 110 km uzaklıkta moralim bozuldu şimdi :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı