SteelSeries Rival 110 Fare tekerleği kırıldı

• Konuyu başlatan rilax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.298

rilax

Kilopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm.
Başlıkta belirtmiş olduğum SteelSeries Rival 110 marka model faremin tekerleğini kırmış bulunmaktayım, farenin içini açtım ve değiştirilebilir olduğunu gördüm ancak o tekerleği nereden alacağımı bilmiyorum. Eğer bir bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpresse baktığımda rival 100 görebildim sadece başka ve elime daha hızlı ulaşabilecek bir kaynaktan satın alabilmek istiyorum var mıdır acaba daya yakında bir yerlerde.

Aliexpresse baktığımda rival 100 görebildim sadece başka ve elime daha hızlı ulaşabilecek bir kaynaktan satın alabilmek istiyorum var mıdır acaba daya yakında bir yerlerde.
Rival 110 tekerleği 100 ile aynı. Başka bir kaynakta bulabilir misiniz pek bilemedim.
Aşağıdaki linkteki ürün aradığınız tekerlek

US $4.9 31% OFF|Mouse Accessories 1pc Original NEW Mouse pulley/scroll Wheel for Steelseries rival 100 / rival 110 on AliExpress

Teşekkürler, birde servisle görüşeyim olmadı buradan temin edeceğim artık başka yapacak birşey yok gibi.
Şununla uyumlumudu acaba, görselde aynı gibi görünüyor

Son düzenleme:
Teşekkürler, bir de servisle görüşeyim olmadı buradan temin edeceğim artık başka yapacak bir şey yok gibi.
Şununla uyumlu mudu acaba, görselde aynı gibi görünüyor.

Çözüm bulabildiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı