SteelSeries Rival 110 Fare tekerleği kırıldı

• Konuyu başlatan rilax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.286
Selamın aleyküm.
Başlıkta belirtmiş olduğum SteelSeries Rival 110 marka model faremin tekerleğini kırmış bulunmaktayım, farenin içini açtım ve değiştirilebilir olduğunu gördüm ancak o tekerleği nereden alacağımı bilmiyorum. Eğer bir bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba uzun bi aradan sonra sizin de aktif olduğunuzu görerek konuyu hortlatıyorum. Maalesef aynı durumu yaşadım. Orta tuştaki plastik kırıldı. Yaptım ancak tekrar kırıldı. Ben de bi tane alayım diyorum orta tuş. Sizin aldığınız hangi modeldi hatırlıyor musunuz? Linkler çalışmıyor da .

Merhaba uzun bi aradan sonra sizin de aktif olduğunuzu görerek konuyu hortlatıyorum. Maalesef aynı durumu yaşadım. Orta tuştaki plastik kırıldı. Yaptım ancak tekrar kırıldı. Ben de bi tane alayım diyorum orta tuş. Sizin aldığınız hangi modeldi hatırlıyor musunuz? Linkler çalışmıyor da .
Evet linkler patlamış. Geçen benimde tekrar kırıldı aradım taradım yeni link bulamadım, onun dışında sahibindende aynısın buldum 2.el mouse un ufak tefek kusuru vardı 140 tl ye aldım daha uyguna geldi sizde bir göz gezdirin önce sahibindene.

Açtığınız için garanti iptal oldu. Keşke açmasaydınız.

Konuyu yeni zannediyordum değilmiş. Fakat bir dahaki durumda böyle bir şey yapmayın. Garantisi devam ediyor ise servise verin ücretsiz şekilde değiştiriyorlar.

140 lira bedavaya bulmuşsunuz hocam.
Evet linkler patlamış. Geçen benimde tekrar kırıldı aradım taradım yeni link bulamadım, onun dışında sahibindende aynısın buldum 2.el mouse un ufak tefek kusuru vardı 140 tl ye aldım daha uyguna geldi sizde bir göz gezdirin önce sahibindene.
140 liraya bedavaya bulmuşsunuz hocam. Ben de bi bakayım denk gelirsem.

şuna denk geldim. Yorumlarda uygun olduğu yazıyor ama kargo ile 109'a geliyor.

Açtığınız için garanti iptal oldu. Keşke açmasaydınız.

Konuyu yeni zannediyordum değilmiş. Fakat bir dahaki durumda böyle bir şey yapmayın. Garantisi devam ediyor ise servise verin ücretsiz şekilde değiştiriyorlar.

Fare eski zaten hocam. Kurcalarken konuyu görünce yazayım dedim. Yaşayan olursa faydalansın. Yukarıya link attım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı