Yorumlarda ''bez parçası'' diye nitelendirilmiş ama öyle birşey yok. Hiç kaliteli mousepad kullanmamış insanlar kendini belli ediyor. Bütçe varsa ve görünüme önem veriyorsan SS HyperBeast alabilirsin eğer sade ve uygun birşey istiyorsan SS Qck+ alabilirsin.
Çok gereksiz şeyler yazmışsın. Ben zaten illa alınacak, alınmazsa oyun oynanmaz yazmadım. Eğer bütçe varsa alınabilir yazdım. Maddi durumu olan bir insan 100 TL verip bir mousepad alabilir. Bu arada oyunlardan anlamak oyun saati ile anlaşılmaz. Tekrar söylüyorum gereksiz şeyler yazmışsın.''Bez parçası'' diyen benim. Şu an Steelseries qck kullanıyorum. Daha önce Sanalmarketim sitesinin ürettiği mousepad'i kullandım. Rampage'in sert plastik tabakalı bir mousepad'ini de kullandım. Kısacası kaliteli, orta kaliteli, kalitesiz mousepad'leri denedim.
Şimdi sen oyunlardan anlamadığımı da iddia edersin belki. Cs go: 700 saat, Rainbow Six Siege: 550 saat, H1z1: 750 saat, PUBG: 100 saat zaman geçirmişim bu mousepad'lerle.
Tekrar yazıyorum arkadaşlar, mousepad bir ''bez parçası''. Önünüze ''gaming'' etiketiyle atılan her şeyi sizi oyunlarda yenilmez kılacak parçalar gibi görmeyin. Gaming anakart, gaming ekran kartı, gaming mouse, gaming klavye, gaming sandalye, gaming kül tablası, gaming bardak...
Bütçenize göre güzel bir sistem toplayın. Elinize oturan ortalama bir mouse alın. Birden fazla tuşa basıldığında afallamayan bir klavye alın. Ses sahnesi geniş bir kulaklık alın. Minimum 21,5'' bir monitör alın. Herşeyin gaming etiketini kovalayan herhangi birinin sizden devasa bir üstünlüğü olmayacak. Tarafımca her iki taraf da denendi onaylandı. 26 yaşındayım, güzel bir mesleğim var, para kazandım ve topladım en güzel ekipmanları. Öğrenci kardeşlerimin ceplerindeki 3 kuruşu gaming mousepad'e, gaming koltuğa yatırmasına gerek olmadığı için yazıyorum bu yazıyı da. Yoksa benim cebimi etkileyen bir şey yok. Parası olan harcasın görsün.
Çok gereksiz şeyler yazmışsın. Ben zaten illa alınacak, alınmazsa oyun oynanmaz yazmadım. Eğer bütçe varsa alınabilir yazdım. Maddi durumu olan bir insan 100 TL verip bir mousepad alabilir. Bu arada oyunlardan anlamak oyun saati ile anlaşılmaz. Tekrar söylüyorum gereksiz şeyler yazmışsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.