G gads Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 Yer Kocaeli 2 Mayıs 2021 #1 Oyun oynarken mouse çalışmayı bırakıyor USB kablosunu kasadan çıkarıp tekrar takınca düzeliyor bir çözümü var mı? Mouse markası SteelSeries Rival 110 4 4.5 yıldır kullanıyorum.
Oyun oynarken mouse çalışmayı bırakıyor USB kablosunu kasadan çıkarıp tekrar takınca düzeliyor bir çözümü var mı? Mouse markası SteelSeries Rival 110 4 4.5 yıldır kullanıyorum.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #2 Farklı USB girişi veya farklı bir bilgisayarda denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS G gads Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 Yer Kocaeli 2 Mayıs 2021 #3 LiZarD dedi: Farklı USB girişi veya farklı bir bilgisayarda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Farklı USB girişinde denedim hepsinde aynı oldu ama farklı bilgisayar denemedim. Artı 0 Eksi
LiZarD dedi: Farklı USB girişi veya farklı bir bilgisayarda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Farklı USB girişinde denedim hepsinde aynı oldu ama farklı bilgisayar denemedim.