SteelSeries Rival 110 Sol Tik Problemi

tartal

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar yaklaşık 10 ay evvel QP Bilişim'den almış olduğum SteelSeries Rival 110 faremin sol tiki tutukluluk yapmaya başladı. Daha doğrusu güçlü basınca sorunsuz algılıyor ama normal basınca bazen algılayamıyor. Masaüstünde klasör taşırken, sekme taşırken, masaüstünde çoklu seçim yaparken veya oyunlarda tararken silahın tutukluluk yapmasından sorunu anlıyorsunuz. QP Bilişim ile görüştüm ve bugün kargo ile geri yolladım. Gerçekten benim ile alakalı bir sorun olacağını sanmıyorum ekipmanlarımı çok sakin kullanan birisiyim. Sizce teknik destek bana nasıl bir rapor ile gelecek ve sizce faremdeki sorun ne olabilir? Daha önce bu mağazadan bu tür bir durumu olan varsa tecrübelerini aktarabilir mi?

Mağazadan değil ama SS Rival 300, Sensei Raw, 100 kullanmış biri olarak sol tıkta çift tıklama problemi yaşadım hepsinde de. Çok nadiren hala yaşamaktayım. Çok sayıda konu ve şikayet var bununla ilgili. Aynı şikayetten ötürü Zowie'ye geçen arkadaşım gayet memnun.

Mağazadan değil ama SS Rival 300, Sensei Raw, 100 kullanmış biri olarak sol tıkta çift tıklama problemi yaşadım hepsinde de. Çok nadiren hala yaşamaktayım. Çok sayıda konu ve şikayet var bununla ilgili. Aynı şikayetten ötürü Zowie'ye geçen arkadaşım gayet memnun.
Bende g300s var 1-1.5 yıldır kullanıyorum ancak son bir kaç haftadır sol tık 2 kez basmaya başladı sanırım ömrü tükendi garibanın.

Bende g300s var 1-1.5 yıldır kullanıyorum ancak son bir kaç haftadır sol tık 2 kez basmaya başladı sanırım ömrü tükendi garibanın.
Arkadaşlar bendeki sorun çift tik değil algılamama tutukluluk yapma sorunu 😅. Ve henüz 10 ay önce sıfır alınmış Rival 110 gibi bir farenin ömrünün bitmiş olabilmesi gibi birşey olacağını sanmıyorum. Bu durum nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın bu olaydan sonra tekrar SteelSeries ürün kullanmayacağım gibi.

4 aylık Rival 600 kullanıcısıyım. Bırakın çift tıklamayı, click test yaptığımda tek seferde 8-9 basış veriyordu. 11 gün önce Hepsiburada aracılığıyla gönderdim ve yetkili servis Despec bilgisayara 1 günde gitti lakin, Dün yani 10. gününde işleme yeni girdi daha önce firmayı aramalarımda kayıt açılmadı sıra var , ürün sırada dendi. Bazı zamanlarda telefonu kimse açmamakta ayrıca telefonlarının gün boyu kapalı olduğuna bile şahit oldum. Sonuç ne olacak çok merak içindeyim. Bunlar teknolojik alet bozulur kırılır ama sen Üretici olarak malının arkasında olursan kısa sürede değişim yapar mağdur etmezsen ne ala Ama Despec denilen firmayla bu yaşadığım 2. sorun gözümde düştü. Umarım hepimizin sorunu çözülür. Umarım ki Steelseries bu firmayı kısa sürede değiştirir.

(Steelseries yetkili servis ile yaşadıklarımı anlattım.)

Son düzenleme:
Aynı mağazadan ben de aynı ürünü yaklaşık 6 ay önce falan almıştım. Aynı problem bende de oluyor. Tam emin olmak için birazcık daha test ediyorum şu sıralar. Konuyu takipteyim. Kronik bir sorun gibi duruyor. Ben de çok sakin ve temiz kullanırım ekipmanlarımı.

Rival 100'de aynı sorunu yaşıyordum, mediamarkt'a götürdüm. Yenisiyle değiştirdiler. Ancak aynı sorun devam etti ben de satıp rival 300 aldım. Bir sorun yok. Aynı sorunun yeni nesil modellerde de devam etmesi üzücü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı