SteelSeries Rival 110 Yazılım ile Çalışmıyor

• Konuyu başlatan kudal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.787

kudal

Kilopat
Arkadaşlar bugün gelen Rival 110 mouse taktığımda çalışıyor ancak yazılımını kurduğum zaman çalışmıyor. Ne yaptıysam da çalıştıramadım. Işıkları falan yanıyor ancak kendisi çalışmıyor. Bilgisi olan önerisi olan varsa rica ediyorum yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Steelseries Engine 3" adlı yazılımı kurmasanız bile farenin temel işlemini gerçekleştirmesi gerekiyor. bahsi geçen programı kurduktan sonra ışık, makro, CPI gibi ayarları özelleştirebiliyorsunuz.

Programı kurmadığınız halde fareniz çalışmıyorsa;
Farede donanımsal bir bozukluk olabilir.
Bilgisayarın USB portlarında bir sorun olabilir.
vs.

Bilgisayarı yeniden başlatmayı, fareyi başka bir portta kullanmayı ve "Steelseries Engine 3" adlı yazılımı silip, tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.

Programı iki defa silip baştan kurmuş bulunmaktayım. Makro, ışık, CPI gibi ayarların kontrolünü şuan sağlayabiliyorum. Fakat mouse imleç çalışmıyor. Acaba istediğim ayarları yapsam sonra yazılımı silsem uygulamış olduğum ayarlar geçerli olur mu? Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı