SteelSeries Rival 3 249₺!

Geçen yıl BİM, bu fareyi 220 liraya, Steelseries Arctis 1 kulaklığı ise 350 liradan veriyordu. Ben fareyi aldım ve oldukça güzel bir fare bu fiyata alınır. Lakin alacak olanlar elini çabuk tutsunlar. İhtiyacı olmadığı halde ucuzdan alıp 100 lira daha pahalıya satıp kar etmek isteyen üçkağıtçı çok piyasada.

BİM'e ne zaman SteelSeries ürünü gelse almaya gitsem 1 tane getirmiş oluyorlar önümde iki kişi kavga ediyor bende sessizce uzaklaşıyorum tamamiyle zaman kaybı ya çirkef olup kavga edip alacaksın kardeşim ya da bulaşmayacaksın BİM bu konuda çok hatalı afişlere basıyor oyuncu ürünlerini mağaza başı 1 tane getirip bırakıyor.

BİM'e ne zaman SteelSeries ürünü gelse almaya gitsem 1 tane getirmiş oluyorlar önümde iki kişi kavga ediyor bende sessizce uzaklaşıyorum tamamiyle zaman kaybı ya çirkef olup kavga edip alacaksın kardeşim ya da bulaşmayacaksın BİM bu konuda çok hatalı afişlere basıyor oyuncu ürünlerini mağaza başı 1 tane getirip bırakıyor.
Hayır, erken gidince bir şey olmuyor. Tartışmasız aldım ben geçen gelen Rival 3'ü.

Bim de çalışmış biri olarak sizi anlıyorum @405668 Adam sabah 8 de mi gelecek Bim'in önüne 😀 Aynısını ben kasiyerken yapmışladı bavullar vardı şişmanteyzeler istila etmişti dükkanı 4-5 tane vardı Bimde iç savaş çıkardılar.

Bu arada benim çalıştığım yerde misal 10 stok TV diyelim bir ilçeye veryorlar. İlçede 7 şube varsa hepsine 1tv bazılarına bir kaç tane veriyorlar. Bir de kasiyerin müdürün yakını v.s ayırabiliyor kenara satışa koymayıp uygun zamanda akrabaları torpille alıyor. Çok üçkağat var yerinizde olsam hiç alışveriş yapmam Bim'den.

BİM de çalışmış biri olarak sizi anlıyorum @405668 adam sabah 8 de mi gelecek BİM'in önüne 😀 aynısını ben kasiyerken yapmışladı bavullar vardı şişmanteyzeler istila etmişti dükkanı 4-5 tane vardı BİM'de iç savaş çıkardılar.

Bu arada benim çalıştığım yerde misal 10 stok TV diyelim bir ilçeye veryorlar. İlçede 7 şube varsa hepsine 1TV bazılarına birkaç tane veriyorlar. Bir de kasiyerin müdürün yakını vs ayırabiliyor kenara satışa koymayıp uygun zamanda akrabaları torpille alıyor. Çok üçkağat var yerinizde olsam hiç alışveriş yapmam BİM'den.

Öyle bir şeyler dönmese şaşırdım zaten hocam hep mı adamcılık hep mi kayırmacılık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı