Uchiha Hei
Kilopat
SteelSeries Rival 3'e bakıyordum ama herkes ürünün çabuk bozulduğunu ve garanti firmasının yardımcı olmadığını söylüyorlar kullananlar yardımcı olabilir misiniz?
3 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı bana.SteelSeries Rival 3'e bakıyordum ama herkes ürünün çabuk bozulduğunu ve garanti firmasının yardımcı olmadığını söylüyorlar kullananlar yardımcı olabilir misiniz?
SteelSeries Rival 3'e bakıyordum ama herkes ürünün çabuk bozulduğunu ve garanti firmasının yardımcı olmadığını söylüyorlar kullananlar yardımcı olabilir misiniz?
Hocam bütçenizi 100TL arttırısanız aynı farenin Wireless modelini alırsınız. Bende artık her şeyimi kablosuz yapmaya çalışıyorum öneririm. Kablosuz her şey çok daha rahat.
![]()
SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.598,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam K380 aldım daha bugün elime geldi gecikme vs. yok. Emin olun dediğiniz kadar gecikme olsa zaten pro'larda kablolu kullanırdı.Gecikme süreleri fazla tüm kablosuz ürünlerin. Oyuncular uzak dursun.
Hocam K380 aldım daha bugün elime geldi gecikme vs. yok. Emin olun dediğiniz kadar gecikme olsa zaten Pro'larda kablolu kullanırdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.