SteelSeries Rival 3 Drag Click nasıl kapatılır?

Chissbixei

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: GameTech Ares 4x Rainbow | Anakart: MSI B450M-A PRO MAX DDR 4 | İşlemci: AMD Ryzen 5 3600x 4.2 GHZ | Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 8gb 2048sp | Anakart: MSI B450M-A PRO MAX DDR 4 | Ram: G.Skill f4-3600c18-8gvk (8gb x2) | SSD: M.2 NVMe WD green SN350 480GB | İşlemci Soğutucu: GameTech Freezer HD 2.0 | PSU: GameTech GTP-550 550W | Monitör: Samsung LS27C362EAUXUF
Rival 3 farede Drag Click nasıl kapatılıyor?

Drag Click kapatmak derken.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuandan mı bahsediyorsunuz.

Drag Click kapatmak derken.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuandan mı bahsediyorsunuz.

Evet tam olarak bu, ve ben bu özelliği kapatmak istiyorum, genellikle MB1'e 2 kere bastığım zaman 3 kere basmışım gibi algılıyor.

Evet tam olarak bu, ve ben bu özelliği kapatmak istiyorum, genellikle MB1'e 2 kere bastığım zaman 3 kere basmışım gibi algılıyor.

Hocam bunu kaldırmanın yöntemi yok siz büyük ihtimalle makro atamışsınızdır o yüzden 1-2 kez bastığınızda 3 kere algılıyor yani siz eğer makro atamışsanız onu kaldırın eğer öyle değilse büyük ihtimalle bunun çözümü yok zaten drag Click'te farenin özellidir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı