SteelSeries Rival 3 Gen 2 mouse nasıldır?

TheWolf0801

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bir Çin malı, bilinmeyen firmanın Mouse'unu kullanıyordum ama tıklamasında problem olduğu için internetten yeni mouse sipariş etme kararı aldım. Seçtiğim mouse SteelSeries Rival 3 gen 2 optik 6 tuş 8500DPI modeli oldu ve sipariş ettim. Ancak şimdi bazı konularda farenin kötü olduğunu söyleyenleri gördüm ve biraz tedirgin oldum. Kötü ise iptal edebilirim. Sizce alınır mı? Kullanım zamanı herhangi bir problem yaşar mıyım?

Not: Fareyi çoğu zaman claw, bazen ise palm şeklinde tutuyorum. Fareyi 1200 TL'ye Trendyol üzerinden aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-01-04-23-27-51-536_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2026-01-04-23-27-51-536_trendyol.com.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba arkadaşlar. Ben bir Çin malı, bilinmeyen firmanın Mouse'unu kullanıyordum ama tıklamasında problem olduğu için internetten yeni mouse sipariş etme kararı aldım. Seçtiğim mouse SteelSeries Rival 3 gen 2 optik 6 tuş 8500DPI modeli oldu ve sipariş ettim. Ancak şimdi bazı konularda farenin kötü olduğunu söyleyenleri gördüm ve biraz tedirgin oldum. Kötü ise iptal edebilirim. Sizce alınır mı? Kullanım zamanı herhangi bir problem yaşar mıyım?

Not: Fareyi çoğu zaman claw, bazen ise palm şeklinde tutuyorum. Fareyi 1200 TL'ye Trendyol üzerinden aldım.

Kötü hocam bende alacaktım vazgeçtim onun yerine VXE R1 SE aldım.

Hocam bana Trendyol üzerinden öneri bilir misiniz diğer türlü biraz zahmetli ve pahalı oluyor benim için.

Hocam konuyu öne çıkarma yapın forumdakiler seve seve yardımcı olur zaten Trendyol'da kısıtlı olduğu için mouse konularında F/P olarak kısıtlı dedim o yüzden yanlış tavsiye vermek istemem.

Hocam konuyu öne çıkarma yapın forumdakiler seve seve yardımcı olur zaten Trendyol'da kısıtlı olduğu için mouse konularında F/P olarak kısıtlı dedim o yüzden yanlış tavsiye vermek istemem.

Tamamdır hocam yaptım. Size de yardımınız için teşekkürler.

KONUYU YENİ GÖREN ARKADAŞLAR TRENDYOL ÜZERİNDEN MOUSE ÖNERİRSENIZ SEVİNİRİM.

Tamamdır hocam yaptım. Size de yardımınız için teşekkürler.

KONUYU YENİ GÖREN ARKADAŞLAR TRENDYOL ÜZERİNDEN MOUSE ÖNERİRSENIZ SEVİNİRİM.
Bütçe nedir tam olarak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı