SteelSeries Rival 3 kullanan var mı?

SteelSeries 3 Engine uygulamasını indirin, zaten arayüzde otomatik algılayacak. Ondan sonra bölgesel parlaklık ve renk ayarlaması yapabilirisiniz.

SteelSeries 3 Engine uygulamasını indirin, zaten arayüzde otomatik algılayacak. Ondan sonra bölgesel parlaklık ve renk ayarlaması yapabilirisiniz.
Hocam peki 'Audio Visualizer' uygulaması için önerdiğiniz bir ayar var mı? Renkleri falan düzgün ayarlayamıyorum. Ritim ile uyumlu değiller sanki ışıklar.

Ritim derken? RGB pek ritim işi değildir aslında. Uygulama üzerinden ''Illumination'' kısmına girip bölüm seçin ve istediğiniz gibi ayar yapın. Ben sadece kırmızı kullandığım için hatırlamıyorum tam.

Beni etiketleyen bir insan bile çıkmadı mı? :( şahsen o fareyi kullandığım sıra elim fareye yapışıyordu bir nevi, ama ASUS ROG gladius 2 Core aldım ve bunda öyle bir problem yok. Mouse pad olayı ben de olmadı. Malzeme kalitesi olarak ben memnun kaldım.

Benim en sevdiğim özelliği CS:GO'da ölüyken farenin logosunun kırmızı, 100 HP olduğunda bem beyaz 50 HP olduğun zaman ise kırmızı ve beyaz arası bir renk çıkıyordu.

Aynısı Rival 710 dada var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı