SteelSeries Rival 3 nasıldır?

Mouse için büyük bir beklentim yok, hediye olarak geldi. Elim büyük değil, BF1 ve arada Valorant oynuyorum. Sizce kullanmaya başlayayım mı yoksa iade edip üstüne ekleyip ya da eklemeden başka bir mouse alınır mı?

Kullanıyorum tam bir ortalama mouse ne harika ne kötü senin tercihine kalmış.

Kullanıyorum tam bir ortalama mouse ne harika ne kötü senin tercihine kalmış.
Zaten önceki mouse eski baya coolermaster masterkeys combo lite l mouse’u vardı hediye gelmeseydi onu kullanmaya devam ederdim aslında 😂 o yüzden çok beklentim yok.

Zaten önceki mouse eski bayağı Cooler Master masterkeys combo Lite l fareyi vardı hediye gelmeseydi onu kullanmaya devam ederdim aslında 😂 o yüzden çok beklentim yok.

Bende Valorant ve BF1 oynuyorum DPI sens ayarı güzel SteelSeries Engine indirip renk ayarıda yaparsınız o zaman hayırlı forumlar.

Mouse için büyük bir beklentim yok, hediye olarak geldi. Elim büyük değil, BF1 ve arada Valorant oynuyorum. Sizce kullanmaya başlayayım mı yoksa iade edip üstüne ekleyip ya da eklemeden başka bir mouse alınır mı?

Genel olarak Rival'in şeklini şemalini beğenmiyorum Aerox 3 daha iyi.

3 3.5 yıldır kullanıyorum. Öyle aman aman çok fazla mouse kullanmadım ancak kullandığım en rahat mouse kesinlikle Rival 3. Almanızı öneririm.

Almamış zaten hediye gelmiş.

Bu arada kroniği nedir 2 yıldır kullanıyorum ?
Lod sorunu ve scroll sorunu var.
Rival 3'ü satıp üstüne biraz ekleyin bunu alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı