SteelSeries Rival 3 sol tık çalışmıyor

mavecc

Hectopat
Merhaba, SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. Yaklaşık 2 senedir aygıtı kullanıyorum ancak aktif oyun oynadığım, aygıtı aktif kullandığım söylenemez. Dün çalışan sol tık işlevi bugün bilgisayarı açtığımda çalışmamaya karar vermiş. Sağ tık, roller ve diğer tuşlar çalışıyor. Sol tık bilgisayarda işlev görmüyor ancak Click sesi geliyor, basışta herhangi bir farklılık hissettirmiyor. Uygulamayı ve aygıtı kaldırıp yeniden yükledim. Bilgisayarı yeniden başlattım fakat sorunu çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim, teşekkürler...

Merhaba, SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. Yaklaşık 2 senedir aygıtı kullanıyorum ancak aktif oyun oynadığım, aygıtı aktif kullandığım söylenemez. Dün çalışan sol tık işlevi bugün bilgisayarı açtığımda çalışmamaya karar vermiş. Sağ tık, roller ve diğer tuşlar çalışıyor. Sol tık bilgisayarda işlev görmüyor ancak Click sesi geliyor, basışta herhangi bir farklılık hissettirmiyor. Uygulamayı ve aygıtı kaldırıp yeniden yükledim. Bilgisayarı yeniden başlattım fakat sorunu çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim, teşekkürler...
USB'den tak çıkar yaptığın halde çalışmıyorsa... garantinde bitmiştir zaten.

1760873202895.png

Kiralama toplumuna hoşgeldin:

Planlı eskime (Planned obsolescence)

Evet benzer konuları görebiliyorum, "garantiye gönder" yorumlarını da. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmediğimden farklı bir çözüm yolu önerisi arayışındayım. USB portundan tak çıkar yapmak işe yaramadı ne yazık ki :)

Evet benzer konuları görebiliyorum, "garantiye gönder" yorumlarını da. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmediğimden farklı bir çözüm yolu önerisi arayışındayım. USB portundan tak çıkar yapmak işe yaramadı ne yazık ki :)
Mesleğim gereği üretim ve ürünlerle çok iç içeyim, malesef planlı eskitme çok fena bir durum.

Bu yüzden arada sırada ikinci el pazarlarını geziyorum.

Şu an elimde Asus, Coolermaster ve Ugreen fare var, yaklaşık aynı dönemlerde geldiler, Steel Series R95 3 yıl dayanmıştı işte.

Click sesinin gelmesi maalesef çalışacağı anlamına gelmiyor. Switch'teki metallerin kaplaması aşınmıs veya oksitlenmişse çalışmaz. Yani aslında donanımsal bir arıza olabilir. Belki switch'teki toz bile sebep olabilir diyenler var. Bence switch'i sökmek şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı