SteelSeries Rival 3 vs Logitech G G203 Lightsync

XPG Slingshot falan bakılabilir. Geçen İncehesap'ta indirimdeydi. Güzel mouse. Switch'ler bir en az GM 4.0 olsa güzel olurdu.

Değil. Size öyle gelmiş ya da satıcının ürünlerinde problem var.
İlkini trendyol'dan aldım 3 4 ay sıkıntısız gitti sonra birden scroll tuşunun içinde birşey oldu ve kaydırma yapmamaya, kademeli dönme yerine dümdüz tekerler döner gibi dönmeye başladı. 2. kez aldığımda amazondan aldım ve bu da 2 ay sonra bozuldu yine aynı şekilde. 3. kez alsam mı almasam mı diye düşündürttün şimdi beni. Teknik servis kesinlikle tamir etmiyor bide.

İlkini trendyol'dan aldım 3 4 ay sıkıntısız gitti sonra birden scroll tuşunun içinde birşey oldu ve kaydırma yapmamaya, kademeli dönme yerine dümdüz tekerler döner gibi dönmeye başladı. 2. kez aldığımda amazondan aldım ve bu da 2 ay sonra bozuldu yine aynı şekilde. 3. kez alsam mı almasam mı diye düşündürttün şimdi beni. Teknik servis kesinlikle tamir etmiyor bide.
Hangi satıcı?

Trendyoldan aldığım Nethouse diye bi mağaza. Amazondan ise direkt amazonun kendisiydi. Aynı fareyi arkadaşım da kullanıyor o da alalı neredeyse 1 sene oldu ama o sıkıntı yaşamadı. Desem ki hor kullanıyorum bende sıkıntı var e eski mouse um 8 sene hiç bişi olmadı hala çalışıyor. Bu mouse kronik değil diyorsunuz emin değilim çok kararsızım. Mouse çok güzel çok beğendim fiyatına göre alınabilecek en iyi fare hatta ama o scroll tuşu işi beni çok bıktırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı