SteelSeries Rival 3 vs. Razer DeathAdder Essential

Aynen aynen şu anki fareyi bu yüzden atacağım ulan düşük DPI arkamı dönemiyorum kaplumbağa gibi döndürmem lazım refleksleri de öldürüyor.
Siz beni yanlış anlamışsınız. Bunun DPI'la bir alakası yok. DPI ve IPS çok farklı kavramlar. DPI'nız düşüktür, mouse'unuzu çevirmeye zorlanıyorsunuzdur. Fakat IPS mousenuzu elinizle sensorun algılıyamayacağı kadar bir hızda hareket ettirdiğiniz zaman mouse spin atmaya falan başlıyor. Ayrıca bu da böyle 1000'de bir olacak birşey değil, IPS'iniz düşükse sürekli oluyor. Eğer IPS'iniz 100,150'nin altındaysa aşırı hızlı çevirmenize de gerek yok.

Rival 3 300 IPS ben kullanıyorum, gayet iyi.

Siz beni yanlış anlamışsınız. Bunun DPI'la bir alakası yok. DPI ve IPS çok farklı kavramlar. DPI'nız düşüktür, mouse'unuzu çevirmeye zorlanıyorsunuzdur. Fakat IPS mousenuzu elinizle sensorun algılayamayacağı kadar bir hızda hareket ettirdiğiniz zaman mouse spin atmaya falan başlıyor. Ayrıca bu da böyle 1000'de bir olacak bir şey değil, IPS'iniz düşükse sürekli oluyor. Eğer IPS'iniz 100, 150'nin altındaysa aşırı hızlı çevirmenize de gerek yok.

Rival 3 300 IPS ben kullanıyorum, gayet iyi.

Düşük DPI dediğim düşük sens işte sizde yanlış anlamışsınız. :D düşük Sens'te oynarken dönmek istediğimde mouse(oyun içi imleç, cross) tam tersine tepiyordu dönemiyordum.

BİM uygulamasındakini alsam sorun olur mu?

Son düzenleme:
Düşük DPI dediğim düşük sens işte sizde yanlış anlamışsınız. :D düşük Sens'te oynarken dönmek istediğimde mouse(oyun içi imleç, cross) tam tersine tepiyordu dönemiyordum.

BİM uygulamasındakini alsam sorun olur mu?

Siz aynen aynen DPI'm düşük çeviremiyorum deyince, bende DPI bir anlık IPS ile karıştırdınız sandım :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı