Elektronik SteelSeries Rival 3 Wireless 473 TL

2 ay önce bu fiyatlara bulunabiliyordu, ben de bu fiyata almıştım ama bu süre zarfında 650 TL bandına çıkmıştı. Yine 2 ay önceki fiyata inmiş.

Kişisel görüşüm, pil ömrü çok yüksek değil (ben yüksek hızlı 2.4Ghz modunda kullanıyorum tabii) ama normal pil kullanması nedeniyle şarj etme, şarj sırasında kablolu kullanmak zorunda kalma gibi dertler yok. Pil şarj aletim var, toplamda da 4 tane AAA şarjlı pil ile döne döne kullanıyorum. FPS oynuyorum ve 2.4Ghz modunda gecikme hiç yok, DeathAdder V2'den sonra geçtiğim için tutuşa alışmak (DeathAdder daha yüksek iken bu daha ince bir tasarıma sahip) birkaç günümü aldı ama şu an tutuşu gayet rahat geliyor. Özellikle claw tutuşa sahip olanlar için ideal bir kablosuz mouse.

2 ay önce bu fiyatlara bulunabiliyordu, ben de bu fiyata almıştım ama bu süre zarfında 650 TL bandına çıkmıştı. Yine 2 ay önceki fiyata inmiş.

Kişisel görüşüm, pil ömrü çok yüksek değil (ben yüksek hızlı 2.4GHz modunda kullanıyorum tabii) ama normal pil kullanması nedeniyle şarj etme, şarj sırasında kablolu kullanmak zorunda kalma gibi dertler yok. Pil şarj aletim var, toplamda da 4 tane AAA şarjlı pil ile döne döne kullanıyorum. FPS oynuyorum ve 2.4GHz modunda gecikme hiç yok, DeathAdder v2'den sonra geçtiğim için tutuşa alışmak (DeathAdder daha yüksek iken bu daha ince bir tasarıma sahip) birkaç günümü aldı ama şu an tutuşu gayet rahat geliyor. Özellikle claw tutuşa sahip olanlar için ideal bir kablosuz mouse.

Haftaya yeni sisteme geçeceğim ve geçerken bende Rival 3'e geçmeyi düşünüyorum şu anda bende de deatheader V2 mini var, sizce değer mi?

Haftaya yeni sisteme geçeceğim ve geçerken bende Rival 3'e geçmeyi düşünüyorum şu anda bende de deatheader V2 mini var, sizce değer mi?

Valla Mini'nin boyutunu bilmiyorum ama tam boy DeathAdder'dan sonra bu mouse biraz küçük geldi, bu yüzden ilk birkaç gün yadırgadım ama bazı mouse'lar fazla küçük olur ve belli bir kullanımdan sonra yormaya başlar, bunda o hissi yaşamadım. Ben yaşamadıysam, siz daha ufak bir mouse'tan geçiyorsunuz, sizde de sıkıntı olmaz tahminim. Pil şarj aletiniz falan varsa rahat oluyor.

Arada fark yok ya da Mini daha iyi diyen arkadaşlar iki farenin elma ile armut olduğunun farkındadır herhalde. Biri kablolu, öteki kablosuz mouse arkadaşlar.

Arkadaş Rival 3 Wireless dememiş Rival 3 demiş, Rival 3 Wireless deseydi daha iyi derdim. Rival 3 ve DeathAdder V2 Mini arasında ahım şahım bir fark yok fakat Rival 3 Wireless ile fark var.

Rival 3 wirelessa geçilir mi dersen geçilir tabii ki.

Arkadaş Rival 3 Wireless dememiş Rival 3 demiş, Rival 3 Wireless deseydi daha iyi derdim. Rival 3 ve DeathAdder V2 Mini arasında ahım şahım bir fark yok fakat Rival 3 Wireless ile fark var.

Rival 3 wirelessa geçilir mi dersen geçilir tabii ki.

Rival 3 Wireless konusunda bunu sorduğuna göre Wireless'ı kastetmiştir diye düşündüm ben de.

Bende de bu mousedan var.
Çok memnunum ve ben de 4 adet şarj edilebilir Duracell AAA pille kullanıyorum. Fakat tekerleği 1 yıl sonra teklemeye başladı. Sayfada inderken veya dürbün zoom yaparken yoruyor. Ben de Amazondan almışım, iyi ki amazondan almışım çünkü aldıktan 1 yıl sonra servis tarafından, 2. yılın sonunda ise 1 kere de Amazon tarafından sıfırı ile değişim yapıldı.
Ya kronik sorunlu ya bana denk geliyor.

Kişisel görüşüm, pil ömrü çok yüksek değil (ben yüksek hızlı 2.4GHz modunda kullanıyorum tabii) ama normal pil kullanması nedeniyle şarj etme, şarj sırasında kablolu kullanmak zorunda kalma gibi dertler yok. Pil şarj aletim var, toplamda da 4 tane AAA şarjlı pil ile döne döne kullanıyorum. FPS oynuyorum ve 2.4GHz modunda gecikme hiç yok, DeathAdder v2'den sonra geçtiğim için tutuşa alışmak (DeathAdder daha yüksek iken bu daha ince bir tasarıma sahip) birkaç günümü aldı ama şu an tutuşu gayet rahat geliyor. Özellikle claw tutuşa sahip olanlar için ideal bir kablosuz mouse.

Hocam şarjlı pilleriniz kaç v ve kaç mAh? Ben de almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı