SteelSeries Rival 3 Wireless fare çalışmıyor

Sanırım bir çözüm bulunamadı. Bende mağdurlar listesine adımı yazıyorum o zaman. Ek bilgi fare tekerini bir tık ileri veya geri aldığımda mor ışık yanmıyor. bir tık daha aldığımda tekrar yanıp sönmeye başlıyor.

Bir ek bilgi daha, her iki durumda da farenin altındaki sensor açık.

Önce mousenize reset atmayı deneyin işe yaramazsa aşağıda belirttiğim videodaki adımları takip edin.
Reset için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yaramazsa:
Recovery Tool çözümü için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef bu sorunun çözümü yok.

DÜZELTME:
Arkadaşlar, üstteki videoda bahsedilen "Geri Dönüştürme Aracı"nı kullandım. Farem artık çalışıyor, 1 yıllık hasret sona erdi. Söylenilenleri yaptığınız takdirde fareniz çalışacaktır.

Son düzenleme:
Bu sorunun çözümü var destek ekibine yazdım ve bana geri dönüş yaptılar sorunum çözüldü sadece ticket açın farem çalışmıyor size ne yapılacağını ve size bir exe dosyası veriyolar onunla beraber sorununuzu çözebilirsiniz ( Bunun için başlık açacağım mağdur arkadaşlar bakıp farelerine geri kavuşsunlar

Bu sorunun çözümü var destek ekibine yazdım ve bana geri dönüş yaptılar sorunum çözüldü sadece ticket açın farem çalışmıyor size ne yapılacağını ve size bir exe dosyası veriyolar onunla beraber sorununuzu çözebilirsiniz ( Bunun için başlık açacağım mağdur arkadaşlar bakıp farelerine geri kavuşsunlar
Bilgilendirme için teşekkürler.Beni etiketlermisin nasıl yapacağım

Bilgilendirme için teşekkürler.Beni etiketlermisin nasıl yapacağım
Profilime girip son etkinlikler kısmından açtığım başlığa bakabilirsiniz orda destek ile konuşmamı paylaştım bana indirmem için bir dosya verdi ve onunla ne yapacağımı söyledi sizinde destek ekibine destek talebi oluşturup indirilecek dosyayı alıp önergeleri takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz

Profilime girip son etkinlikler kısmından açtığım başlığa bakabilirsiniz orda destek ile konuşmamı paylaştım bana indirmem için bir dosya verdi ve onunla ne yapacağımı söyledi sizinde destek ekibine destek talebi oluşturup indirilecek dosyayı alıp önergeleri takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz
Teşekkürler yardımın için. İlk fırsatta deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı