vitoscaletta99
Hectopat
Kablosuz kaliteli bir mouse satın almak istiyorum bu ay olmasa da fiyatlar daha da artmadan alabilirsem iyi olacak. SteelSeries'in sadece tasarımı hoşuma gitmedi bilmiyorum ne önerirsiniz?
5 yıldır gamepower bane kullanıyordum artık sıkmaya başladı ve bu mouse elime iyi uygundu. Bilmiyorum, g305 elime küçük gelmez herhalde.Elin büyük değilse g305 öneririm. 3 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Rival3'un pili çok hızlı götürdüğüne dair şikayetler çok ama g305'te normal kullanımda en az 2-3 ay gidiyor.
Eliniz normalin üstünde bir büyüklükte değilse bence rahat kullanırsınız. Benim elim küçük olduğundan hiç sıkıntı çekmiyorum.5 yıldır gamepower bane kullanıyordum artık sıkmaya başladı ve bu mouse elime iyi uygundu. Bilmiyorum, g305 elime küçük gelmez herhalde.
Eliniz normalin üstünde bir büyüklükte değilse bence rahat kullanırsınız. Benim elim küçük olduğundan hiç sıkıntı çekmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.