SteelSeries Rival 300 vs Razer Deathadder Chroma

ThalesBY

Megapat
Yer
Sivas/Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Amazon'dan mouse siparişi vereceğim fakat "SteelSeries Rival 300" ve "Razer Deathadder Chroma" modelleri arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu modelleri kullanan arkadaşlar varsa kullandığı mouseların ne gibi artı veya eksi yönü var bilgilendirirse gerçekten mutlu olurum ikisinin fiyatı da şu şekilde:

- Steelseries Rival 300 : 60 dolar (186,70 TL)
- Razer Deathadder Chroma : 65 Dolar (201,54 TL)

Rival 300 kullanıyorum bir süredir. Tuşları aramıyorsun, hepsi belirgin ve düzgün konumlandırılmış.
Uzun süre bırakmadığında ter yapabiliyor.

1-2 saat bırakılmadığı sürece yapıyor, çoğu fare aynı yüzeyindeki malzemeden dolayı.

1-2 saat bırakılmadığı sürece yapıyor, çoğu fare aynı yüzeyindeki malzemeden dolayı.

Merhaba ben de Deathadder kullanıcısıyım aynı şekilde terleme yapıyor hangisini beğendiyseniz onu alın.

Teşekkür ederim artık hangisini alacağım ruh halime kaldı :D Logitech G402 modelini de araştırsam iyi olur üçü arasında bir seçim yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı