Steelseries Rival 310 Alınır mı?

Arkadaşlar ben Deathadder Elite almak istiyordum ama piyasaya geçtiğimiz günlerde steelseries Sensei ten çıkınca karar veremedim ikisi de çok iyi mouseler. Sizce hangisini almalıyım? Çoğunlukla LoL, biraz da Cs oynuyorum.

Arkadaşlar ben Deathadder Elite almak istiyordum ama piyasaya geçtiğimiz günlerde steelseries Sensei ten çıkınca karar veremedim ikisi de çok iyi mouseler. Sizce hangisini almalıyım? Çoğunlukla LoL, biraz da Cs oynuyorum.
Eline hangisi uyarsa onu al. İkisi de çok iyi mouse ve sensör özellikleri aynı diyebiliriz. Mesela Steelseries klavyen veya başka bir ürünün varsa Steelseries Engine ile kolay yönetmek için hepsini Sensei Ten al veya başka Razer ürünün varsa Razer olanı al. Çok program olmasın diye diyorum.

İkisi de
Eline hangisi uyarsa onu al. İkisi de çok iyi mouse ve sensör özellikleri aynı diyebiliriz. Mesela Steelseries klavyen veya başka bir ürünün varsa Steelseries Engine ile kolay yönetmek için hepsini Sensei Ten al veya başka Razer ürünün varsa Razer olanı al. Çok program olmasın diye diyorum.
İkisi de elime tam oluyor. Başka Razer ya da Steelseries ekipmanım yok çok program olması benim için sıkıntı olmaz. Ama şöyle bir durum var: şimdiki mousem ağır bir mouse o yüzden LoL oynarken mesela ani hareketler yapmak zorlaşıyor. Elimi uzun oynayışta yoruyor. O yüzden yeni mouse alma kararındayım. Bu yazıdan da anlaşılacağı gibi hangisi daha hafifse onu almak benim için daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı