Steelseries Rival 5 vs Zowie Ec1

hayvanormal

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5800x3d
rtx3070ti
b550
3600mhz cl18
Meslek
güvenlik görevlisi birazda çiftçi ama hayalleri baska
Steelseries rival 5
Zowie Ec1

Sadece fps oyuncusuyum, büyük ağır mouse kullanıyorum.
Zowie bir tık daha rahat olabilir en azından ağırlığı bakımından daha memnun etti ağır mause istiyorum biraz. Steelseries ise ergonomisi ile yarışıyor. Ama birini elimden çıkarmam gerek. Hangisinden vazgeçeyim karar veremedim.

Peki sensörleri? sensör bilgim yok ikisiyle ilgili kıyaslama göremedim. Hangisinin sensörü daha iyidir ve siz olsanız seçiminiz ne olurdu? Özellikle sensör açısından...

Zowie kesinlikle. Hiç bir şekilde üzmez ve FPS oyunları için özellikle yapılmış bir mouse. Kendim de kullanıyorum büyük ihtimalle başka marka mouse kullanamam çünkü insan buna alışıyor. Ergonomik tasarımı vs diğer mouselardan farklı. Elinize oturuyorsa çok rahat edersiniz. SteelSeries pek önermem sorunlu oluyor çoğunlukla.

Steelseries rival 5
Zowie Ec1

Sadece fps oyuncusuyum, büyük ağır mouse kullanıyorum.
Zowie bir tık daha rahat olabilir en azından ağırlığı bakımından daha memnun etti ağır mause istiyorum biraz. Steelseries ise ergonomisi ile yarışıyor. Ama birini elimden çıkarmam gerek. Hangisinden vazgeçeyim karar veremedim.

Peki sensörleri? sensör bilgim yok ikisiyle ilgili kıyaslama göremedim. Hangisinin sensörü daha iyidir ve siz olsanız seçiminiz ne olurdu? Özellikle sensör açısından...
İkisi de kötü hocam. Bütçeniz nedir? Zowie şuan günümüzde baya kötü kalıyor aynı şekil rival 5te kötü bir mouse.

İkisi de kötü hocam. Bütçeniz nedir? Zowie şuan günümüzde baya kötü kalıyor aynı şekil rival 5te kötü bir mouse.

şuan bütçem yok çünkü elimde bu iki mouse var bunları satmam lazım ilk önce bunları satınca ne kadar ederse öyle bütçem var diyebiliriz

İkisi arasından Zowie ama şu an fiyatları aşırı kazık.

bende zowieden yanayım muhtemelen rival 5 i satacağım teşekkür ederim

Zowie kesinlikle. Hiç bir şekilde üzmez ve FPS oyunları için özellikle yapılmış bir mouse. Kendim de kullanıyorum büyük ihtimalle başka marka mouse kullanamam çünkü insan buna alışıyor. Ergonomik tasarımı vs diğer mouselardan farklı. Elinize oturuyorsa çok rahat edersiniz. SteelSeries pek önermem sorunlu oluyor çoğunlukla.

zowie EC1 elime tam oturan modeli, pençe tutuyorum ortanın bir tık üstünde büyükte denebilecek elim var ve ağır mouse seviyprum oyüzden zowie içinde bunu tercih ettim. za11 de iyi pençe tutuş için ama bir tık ec1 den kücük ve hafif olduğu için ec1 aldım. Dediginiz gibi memnunum ozaman ben rival 5 i satayım zowie devam teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı