- Makaleler
- 9
Başlıkta belirttiğim modeli arıyoruz, FİYAT ile birlikte [email protected] adresine mail olarak atabilirseniz hoş olur. Uçuk kaçık fiyatlar yazacak arkadaşlar da zahmet etmesin. |
Başlıkta belirttiğim modeli arıyoruz, FİYAT ile birlikte [email protected] adresine mail olarak atabilirseniz hoş olur. Uçuk kaçık fiyatlar yazacak arkadaşlar da zahmet etmesin. |
Güzel dilekleriniz için teşekkürler, evet maalesef resmen dolandırıcılık...Burada gördüm aklıma geldi. Turkcell 36 ay taksit ile 3 katı fiyatına satıyordu fareyi. Umarım yakın zamanda aradığınızı bulursunuz.
Merhaba, mesajınızı şimdi gördüm ne hikmetse bildirim düşmemiş veya farketmemişim.Rival 600 mouse kullanıyorum. Eğer ilgilenirseniz satabilirim ancak başka bir fareye sahip olmadığım için şu anlık satmadan önce yeni bir fare almamı beklemek zorundasınız. Eğer ilgilenirseniz yanında Erangel Edition QcK+ mousepad ile verebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.