Steelseries Rival vs Logitech G502

Flavuny

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi hangi mouse'u tercih etmeliyim sizce? Mouse'u palm tarzı tutuyorum ve genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum hangisi daha iyi olur yoksa bütçeyi zorlayp G502 mi almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağırlığı kötü bir şeymiş gibi göstermek saçma olur. Bana hafif geldi mouse yanında gelen bütün ağırlıkları taktıktan sonra hoşuma gitti gayet memnunum G502'den. Zaten bu kalitedeki Rival-G502-DA Chroma gibi mouseların hayal kırıklığı yaratacağını düşünmüyorum.

Ağırlığın iyi ya da kötü olması tamamen kullanıcının tercihine bağlı bir etken. Aradaki farkı belirttim. Ben Logitech g303 dışındaki mouseların sensörlerini Rival ile karşılaştırmanın yanlış olacağını düşünüyorum. Ancak çok fazla tuşa ihtiyaç duyulduğunda sensör bir nebze göz ardı edilebilir. Fps tarzı oyunlar için daha sade mouseları mantıklı görüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı