Steelseries Sensei RAW vs Razer Deathadder Chroma

Neutral

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Yardımlarınıza ihtiyacım var. Eğer Steelseries Sensei RAW derseniz Ereyon'dan, Deathadder Chroma derseniz Amazon'dan alacağım.

Yakın arkadaşlarımın hepsi Deathadder Chroma dedi. "Sensei RAW ne ya, hahah" gibi yorumlar da yaptı. Sizlerin de görüşlerine ihtiyacım var. Özellikle bu işten anlayanların.

1- Oynadığım oyun profesyonel olarak Counter Strike:Global Offensive.
2- Tutuş şeklim Palm lakin fare biraz daha geniş boyutlu :)

9XpoL9.png

Konu neden 2-3 saat sonra onaylanıyor? Üstelik 3-4 moderatör ve yetkili açık iken? Şaka gibi.

Yardımlarınızı bekliyorum. @Raydric, @Oğuzhan Yıldırım, @SypeR @Sasha UKR @Recep Baltaş @Erkan Çevik @Resul.A @samet67671

Son düzenleme:
Bana kalırsa Deathadder ile kapışabilecek mouse Steelseries Rival olmalıydı, eğer Rival mı Deathadder mı diye sorsan Rival derdim çünkü ben 6 aya yakın bir süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ancak Deathadder Chroma verseler onuda kullanırdım. :kıkırda: Tutuş şeklin falan da zaten Deathadder Chroma'a daha uygun, düşünmeden Deathadder Chroma siparişi ver.

Sensei Raw derim geçer giderim. Yine diye soracak olursan önceden fingertip grip modeli kullanıyordum. Bende ilk zamanlar sensei raw'a alışamasam da sonradan alışınca nasıl alıştığını anlamıyorsun bile. Sana bir tavsiye, denemeden alma mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Razer almalısın. Kendim yaklaşık 1 ay önce aldım ve çok memnunum. Mükemmel bir ergonomisi var tamamen oturuyor ele ve gereksiz tuşta yok. 2 tane makro tuşu var oraya istediğin şeyi atayabiliyorsun şahsen ben dpi seviyesi yükseltme ve azaltma olarak ayarladım çok iyi oldu. Onun dışında ledli Razer simgesi mükemmel bir görüntü oluşturuyor.

Etrafımda deneyebileceğim hiçbir yer yok maalesef. Elimin pozisyonuna ve farenin eni, boyu, genişliğine göre hareket edeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı