SteelSeries Sensei Ten alınır mı?

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine beş ay evvel Sensei Ten aldım. Klasik SteelSeries kalitesini yansıtıyor fakat eksi yanlarından söz etmek gerekirse; farede parmağımın denk geldiği yerlerin mat siyah rengi biraz daha parlak bi' hal aldı ve takıntılıysanız rahatsız edebilir. Ayrıca fare tekerleğinin bozulduğunu söylemem gerekiyor. Kirlendiğini hiç sanmıyorum çünkü ekipmanlarıma elimden geldiğince iyi bakarım ve düzenli olarak temizlerim. Bahsettiğim bozulma ise fare tekerleğini yukarıya kaydırınca takılıp aşağıya iniyor ve tam tersi içinde geçerli bu söylediklerim. Ancak genel olarak ele alırsak farenin kullanımından inanılmaz memnumum fakat bu fare tekerleği olayı gerçekten çok can sıkıcı çünkü herhangi bi' sayfada rahat rahat gezemiyorum ekranın sağından kaydırma yapmak durumda kalıyorum. Yazılım, DPI ve bilumum geri kalan her şeyiyle en ince ayrıntısına kadar kullanışlı. Özellikle rekabetçi FPS tarzı oyunları "try hard" oynuyorsanız.

Güncelleme yapmak isterim dostlar. Fareyi 13 Ocak 2023 tarihinde aldım. Bugüne kadar fareden çopk memnundum gerek Shape'i olsun gerek DPI yazılım hiçbir sıkıntısı yoktu. Soran ve kullanmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederdim fakat. Kasım 7 2023 itibarıyla TR distribütörüne gönderdim. Gönderme sebebim fare tekerleği gerçekten bozuldu ve artık kullanılamaz duruma geldi. Fare tekerleğini aşağıya kaydırdığım durumda bazen saçmalayıp yukarıya 2-3 kez fareyi tekerleği döndürmüşüm gibi tepkiler, yukarıya oynattığımda saçma sapan aşağıya algılamalar. Obsesif bir insan olduğumdan ötürü her bilgisayara oturmadan önce ellerimi temizleyip otururum masamda toz yoktur. Anlayacağınız kıl tüy bunlardan kaynaklanan bir durum değil. Distribütör ürünün arızalı olduğunu muhtemelen iade ya da değişim yapılacağını söyledi. Daha önce sensei 310 kullanıyordum onu kullandım 1-2 gün Sensei Ten'in yokluğunda. Oda Shape'i gereği Sensei Ten'den geçince rahatsız etti açıkçası. Gittim bir Logitech Superlight Pro X aldım sizlerede tavsiye ederim. Sürec hakkında bir güncelleme olursa bu yazının altına editleyeceğim.

Güncelleme yapmak isterim dostlar. Fareyi 13 Ocak 2023 tarihinde aldım. Bugüne kadar fareden çopk memnundum gerek Shape'i olsun gerek DPI yazılım hiçbir sıkıntısı yoktu. Soran ve kullanmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederdim fakat. Kasım 7 2023 itibarıyla TR distribütörüne gönderdim. Gönderme sebebim fare tekerleği gerçekten bozuldu ve artık kullanılamaz duruma geldi. Fare tekerleğini aşağıya kaydırdığım durumda bazen saçmalayıp yukarıya 2-3 kez fareyi tekerleği döndürmüşüm gibi tepkiler, yukarıya oynattığımda saçma sapan aşağıya algılamalar. Obsesif bir insan olduğumdan ötürü her bilgisayara oturmadan önce ellerimi temizleyip otururum masamda toz yoktur. Anlayacağınız kıl tüy bunlardan kaynaklanan bir durum değil. Distribütör ürünün arızalı olduğunu muhtemelen iade ya da değişim yapılacağını söyledi. Daha önce sensei 310 kullanıyordum onu kullandım 1-2 gün Sensei Ten'in yokluğunda. Oda Shape'i gereği Sensei Ten'den geçince rahatsız etti açıkçası. Gittim bir Logitech Superlight Pro X aldım sizlerede tavsiye ederim. Sürec hakkında bir güncelleme olursa bu yazının altına editleyeceğim.

Kablosuz Mouse'larda ne kadar verim alabilirim? Oyun oynarken tam ortasında pili biterse diye anksiyete krizine girebilirim :D fakat bir mouse alacak olsam kesinlikle Logitech Superlight Pro X alırdım.

Superlight için söylenilenden fazla gittiğini söylüyorlardı bende senin gibi düşünüyordum ancak gerçekten öyle. 11 Kasım'da ürün elime geçti %37 şarj ile günlük 7-8 saat bir kullanımla 4 gündür kullandım ve sarjı ancak %5'e indirebildim. Sabah kahvaltı yaparken taktım ve geldiğimde %100'dü yani söylenilenden çok daha uzun gidiyor.

Superlight için söylenilenden fazla gittiğini söylüyorlardı bende senin gibi düşünüyordum ancak gerçekten öyle. 11 Kasım'da ürün elime geçti %37 şarj ile günlük 7-8 saat bir kullanımla 4 gündür kullandım ve sarjı ancak %5'e indirebildim. Sabah kahvaltı yaparken taktım ve geldiğimde %100'dü yani söylenilenden çok daha uzun gidiyor.

%100 şarj olması için kaç saat beklemek gerekiyor?

yaklaşık 3 aydır sensei ten kullanıyorum fakat maalesef yeni bi' fare arayışı içersindeyim çünkü; farem sandığımdan daha dayanıksız çıktı ve gerçekten varolan bütün kronik problemler mevcut. önce scrollum bozuldu elimden geldiğince tamir ettim ve işe yaradı fakat şimdi de fare dönerken takılma yapmaya başladı ve çok büyük bi' sıkıntı. o bakımdan tavsiye etmiyorum ve eğer derseniz ki kullanıcı problemi. en değer verdiğim ve hassas kullandığım ürünlerim pc'm ve pc ekipmanlarımdır.

Sensei Ten kullanyorum 2 sene olacak alalı. Scroll'da bir problem yok. Daha önce Rival 310 kullanıyordum onun scrollunda problem olduğu için buna geçmiştim bunda bir sorun yok ama önermiyorum eski tip hantal bir mouse. Hafif ve örgülü kablolu, fareyi kullanırken kablonun sana ağırlık yapıp engel olmayacağı bir modele geçmeni öneririm Razer Viper gibi. Ha rekabetçi oyun oynamıyorum ya da zevkine eğlencesine oynuyorum dersen eline oturuş, sensör ve malzeme kalitesi olarak iyi mousedur.

Ben Sensei Ten kullanıyorum aldıktan sonra çalışıyor mu diye test edip bıraktım bir köşeye şu an kullanıyorum gerçekten hassaiyeti yüksek scroll ileride ne olur bilmiyorum ama gerçekten birazcık agır geldi ayrıca elimde küçük elime büyük geldi fakat A4Tech'in dandik mousesinden sonra ilaç geldi inanılmaz hassas oyun oynarken fazla bile geldi sensivity kıstım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı