Güncelleme yapmak isterim dostlar. Fareyi 13 Ocak 2023 tarihinde aldım. Bugüne kadar fareden çopk memnundum gerek Shape'i olsun gerek DPI yazılım hiçbir sıkıntısı yoktu. Soran ve kullanmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederdim fakat. Kasım 7 2023 itibarıyla TR distribütörüne gönderdim. Gönderme sebebim fare tekerleği gerçekten bozuldu ve artık kullanılamaz duruma geldi. Fare tekerleğini aşağıya kaydırdığım durumda bazen saçmalayıp yukarıya 2-3 kez fareyi tekerleği döndürmüşüm gibi tepkiler, yukarıya oynattığımda saçma sapan aşağıya algılamalar. Obsesif bir insan olduğumdan ötürü her bilgisayara oturmadan önce ellerimi temizleyip otururum masamda toz yoktur. Anlayacağınız kıl tüy bunlardan kaynaklanan bir durum değil. Distribütör ürünün arızalı olduğunu muhtemelen iade ya da değişim yapılacağını söyledi. Daha önce sensei 310 kullanıyordum onu kullandım 1-2 gün Sensei Ten'in yokluğunda. Oda Shape'i gereği Sensei Ten'den geçince rahatsız etti açıkçası. Gittim bir Logitech Superlight Pro X aldım sizlerede tavsiye ederim. Sürec hakkında bir güncelleme olursa bu yazının altına editleyeceğim.