Steelseries Siberia 150 BlueStacks Açınca Sesin Gitmesi

milas16

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Arkadaşlar Steelseries Siberia 150 GTS Headphone X 7.1 bir kulaklık satın aldım. İlk deneyimim müzikle oldu çok güzel bir şekilde sesi geliyor fakat BlueStacks'ı açınca ses kesildi ardından 2-3 saniye sonra tekrar geldi. BlueStacks açıkken Youtube'da video falan izlenmiyor.
Bu kulaklık için Steelseries Engine 3 yükledim bir kaç ayar yaptım şuan normal bir şekilde gidiyor ama BlueStacks açınca tekrar aynı şekilde ses kesilmesi ve seslerde bir garipseme oluyor.
Bu kulaklık için bilgisayarım uyumlu mudur bilmiyorum DTS denilen şeyi yüklemem gerekiyor mu? Pek bilgi sahibi değilim bu konuda yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BlueStacks'ı nasıl çözersin bilmiyorum ama DTS olayı sadece yazılımsal. SteelSeries Engine 3 indirip güncel sürümünü kurarsan görürsün zaten. Kullanmak için kulaklık ayarlarında DTS Headphone: X 7.1 kısmının altında Presets yazar. Bastığında seçenek olarak Game, Movie, Music var istediğini seç ve hemen üstteki seçeneği On durumuna getir. Sanal 7.1, bu bu şekilde açılıyor, ister kullanırsın ister kullanmazsın.

Anladım teşekkür ederim. Sizde aynı kulaklıktan kullanıyorsunuz sanırım, kulaklıktan memnun musunuz ? Mikrofon ayarı için yapmam gereken bir şey var mı? Arkadaşlarla discord kullanıyoruz sesimin garip geldiğini söylüyorlar. Ayarlama yapabilir miyim bu konuda?

Dosya Ekleri

• re.png
    re.png
    124,3 KB · Görüntüleme: 198
Anladım teşekkür ederim. Sizde aynı kulaklıktan kullanıyorsunuz sanırım, kulaklıktan memnun musunuz ? Mikrofon ayarı için yapmam gereken bir şey var mı? Arkadaşlarla discord kullanıyoruz sesimin garip geldiğini söylüyorlar. Ayarlama yapabilir miyim bu konuda?
Evet bende aynı kulaklığı kullanıyorum ve gayet memnunum. Mikrofon için bir ayar yok maalesef ama bunun için indirebileceğiniz uygulamalar mevcut olabilir.

Kulaklıkta normal olarak hiç kesilme yaşıyor musunuz ? gidip gelmesi falan oyundayken veya dizi izlerken video izlerken hiç kesilme oluyor mu ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı