Steelseries Siberia 200 mikrofon tamiri

erkancinper

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Siberia 200 model kulaklığa sahibim geçtiğimiz günlerde mikrofonu bozuldu. Başka PC'lerde vs. denedim bozuk olduğunu teyit ettim. Garantisi 2019 Haziran'da bitmişti :)
Kocaeli'de servisi varmış aradım görüştüm yaptırmak için 100 TL servis ücreti+onarım+kargo ücreti olduğunu söylediler. Kendim İzmir'de oturuyorum aşağı yukarı 200 TL'yi bulacak gibi. Zaten garantisi de bitti. İzmir içi bu tarz kulaklık tamiri yapan tavsiye edebileceğiniz yer varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ürün 200-250 tl civarında satılıyor bence ikinci el ilanlardan kulaklığınız da ki sorunu belirtip satın ederi ne kadar ise, gelen para ile üstüne para koyup aynı kulaklığı alabilirsiniz veya daha performanslı kulaklıklar var onlara yönelebilirsiniz.

40-50t civarı bi ücretle yaptırabilme ihtimali varsa yaptırmak istiyorum kulaklıkta sıkıntı yok sadece mikrofon bozuk

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı