SteelSeries Siberia v2 Frost Blue vs Razer Kraken USB

Sizce hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    5
  • Anket kapandı .
Bende bir kraken kullanıcısı olarak konforundan rahatsızım. Bir saati aşan kullanımda terleme ve baskı yapıyor bu yüzden baş ağrısına sebep oluyor. Arkadaşımda ise Steel Series Siberia V2 var çok memnun benim test etme şansım olmadı ancak Steel Series Siberia daha olurlu duruyor

SteelSeries Siberia da mükemmel bir ürün benim açımdan ancak Krakende var olan 7.1 sanal ses desteği olup olmadığı hakkında bir bilgiye rastlamadım.

SteelSeries Siberia da mükemmel bir ürün benim açımdan ancak Krakende var olan 7.1 sanal ses desteği olup olmadığı hakkında bir bilgiye rastlamadım.
Siberianın iki versiyonu var. Biri ses kartlı diğeri ses kartsız ses kartı olanda virtual 7.1 desteği var.

Benim jak girişleri problemli olduğundan ve onboard ses karta sahip oldugumdan analog kulaklıklar çok kötü ses veriyor USB kulaklık alma zorunluluğum var zaten.

Razer kraken usb de sanal 7.1 desteği var ben de bu iki ürün arasında kalmıştım ama o kadar kişiye sordum ki adamlar daha razer adını duyunca hemen razer diyorlar razer kaliteli bir marka bende razer kraken usb alıcam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı