SteelSeries Siberia v2 Jak USB Çevirici

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar ben SteelSeries set dizdim. ( Mousepad, Kulaklık, Mouse) Laptop kullanıyorum ve kulaklığımı alınca 2 jak olduğunu farkettim ama benim laptopumda tek jak girişi var bu yüzden bir de ses kartına çok para vermek istemiyorum. Az paraya mikrofon ve ses kalitesini olduğu düzeyde kullanmak istiyorum bu yüzden böyle bir ürün buldum bu kaliteyi bozar mı ?

SLX-U51 USB SES KARTI ÇEVİRİCİ ADAPTÖR - Vatan Bilgisayar
11178358_387893348087107_7524824534753048529_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries'in kendi ses kartları mevcut. Piyasada bulamayabilirsiniz ama o güzelim kulaklığa ne idüğü belirsiz şeyler takmayın lütfen. Biraz araştırmakta fayda var.

Attığınıza gerek yok. 31 TL az değil. . Daha ucuza ürünler var ama laptopa zarar verebilir sabit diye 7+1 Usb Ses Karti Virtual 3d Kablolu Win7 GittiGidiyor'da 179000467 bu tür tasarımlı şeyleri al derim daha iyi.
Araştırdım kardeşim hatta aldımda mikrofon ve kulaklık 2siinde takınca çalışmıyor + kaliteyi bozuyor

Attığınıza gerek yok. 31 TL az değil. . Daha ucuza ürünler var ama laptopa zarar verebilir sabit diye 7+1 Usb Ses Karti Virtual 3d Kablolu Win7 GittiGidiyor'da 179000467 bu tür tasarımlı şeyleri al derim daha iyi.
Onuda araştırdım ve aldımda ses ve mikrofonu aynı anda takınca çalışmıyor + Kaliteyi çok düşürüyor :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı