Steelseries Siberia v2 Nereden Alınır ?

Kemal Şengüler

Hectopat
Steelseries Siberia v2 almak istiyorum ama nereden alacağım hakkında bir fikrim yok .
Nereden Alırsam Garantisi olur ?
Kendi sitesinden getirsem garantisi devam eder mi ?
Hepsi burada vs. gibi İnternet satış sitelerinden alsam sonrasında bir sıkıntı çıkınca garantiye alırlar mı?

Ne yapmalıyım en uygun fiyata en güvenli şekilde nasıl alabilirim?
(**Özel istek Beyaz versiyonunu bulursak çok güzel olur.)

Arkadaş ceza almış ama çevrimiçi büyük ihtimal sormak istediğin sorular vardır o yüzden detaylı olarak anlatayım.
Şahsen pro bir gamer olarak ne zaman bir ekipman alsam ilk baktığım adres gameekstra oluyor.
Adamlar hem turnuvaları felan düzenliyor hemde bu ekipmanların garantili satışını yapıyorlar ve piyasadaki en uygun fiyatlara sahipler.
Şuana kadar 3 kulaklık 1 mouse 1 klavye aldım hepsininde 2 sene garantisi var.
Aldığım siberia v2 diablo 3 editionun sol tarafından ses gelmemeye başladı aldıktan bi 3 ay kadar sonra.
Bende sorunumu belirten bi mesaj attım facebook adreslerine. Onlarda ürünü ya bize kargolayın yada istanbul/bahçelievlere getirin dediler. Bende ürünü götürüp verdim arkadaşlara. 1 hafta içerisinde beni telefonla arayarak ürünü tamir edemediklerini ve sıfırını vereceklerini söylediler. Bende bunun üzerine gidip kutulu sıfır kulaklığımı aldım hala da kullanmaktayım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gameekstra.com'u.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı