Steelseries Siberia V2 sol taraftan ses gelmiyor

Bende konuyu hortlatıyorum pardon ama benim de böyle bir sorunum var. Yardım edebilir misiniz ?
Aynı sorun bugün bende de oldu. Daha öncede olmuştu fakat garanti kapsamındaydı, aldığım yere gönderip 2 hafta sonra yenisini aldım. Şimdi de aldığım yere gönderip ne kadar masraf çıkaracaklarını öğreneceğim :(

Garantisi devam ediyorsa sende aldığın yere gönderebilirsin.

Dün öğleden sonra uyandım biraz video izleyeyim diye düşünüp pc yi açtığımda kulaklığın sağ tarafının çalışmadığını fark ettim.Ürün garanti süresince 3 kere değişti.3 ü de herhangi bir tarafında ses gitmesi kaynaklı bir problemdi. Sonuncusu geçen yaz garanti dolmak üzereyken yeni ürün gönderdiler fakat yine arızalandı.Garanti dışındayken ne kadar ücret talep ettiklerini öğrendiğinizde yazma imkanınız var mı? Ürün sesi kaliteli veriyor fakat çok çabuk bozuluyor, dikkatli kullanmama rağmen. Bir daha steelseries almam heralde.Aranızda siberia v2 kalitesinde ama daha uygun fiyata kulaklık tavsiye eden olursa sevinirim.

Bende konuyu hortlatıyorum pardon ama benim de böyle bir sorunum var. Yardım edebilir misiniz ?

Valla garantisi bittiği içn masraflı oluyor değmez yenisini alacaksın mecbur. Ben o kadar satılığa çıkarttım tek tarafı bozuk kulaklığımı aynı problemi yaşayan birisi alsın içini değiştirsin diye, ya da ben satın alacaktım kimse satmadı derken kulaklığı elimden çıkarttım :D
Bak seninle altta alıntıladığım arkadaş aynı problemden müzdarip, birinizden biriniz yollasın kulaklığı :D

Dün öğleden sonra uyandım biraz video izleyeyim diye düşünüp pc yi açtığımda kulaklığın sağ tarafının çalışmadığını fark ettim.Ürün garanti süresince 3 kere değişti.3 ü de herhangi bir tarafında ses gitmesi kaynaklı bir problemdi. Sonuncusu geçen yaz garanti dolmak üzereyken yeni ürün gönderdiler fakat yine arızalandı.Garanti dışındayken ne kadar ücret talep ettiklerini öğrendiğinizde yazma imkanınız var mı? Ürün sesi kaliteli veriyor fakat çok çabuk bozuluyor, dikkatli kullanmama rağmen. Bir daha steelseries almam heralde.Aranızda siberia v2 kalitesinde ama daha uygun fiyata kulaklık tavsiye eden olursa sevinirim.

Steelseries Siberia v2 USB'den Siberia 200'e geçtim, bundan da çok memnunum açıkçası. Hafifliği ve rahatlığı paha biçilemez. He bunu almasam ne alırdım; HyperX Cloud 2.... Bu arada Amazon dan acayip ucuza yakalamıştım $40 gibi bir rakama :D Şimdi adekstore da 200TL kaçmaz.

Arkadaslar ayni durum gecen sene bendede oldu 265 tl ye almistim.Sol hoparlörun bobini yandi benimde.Ayni dediğiniz gibi yaptiramadim.şimdi baska v2 aldim birtanede sol hoparlörü bozukvar elimde satacak yada alacak olan varsa mesaj atsin 0536 748 65 34 Bolu da oturuyorum

Biraz geç olacak ama söküp açtım kulaklığı babam bobin patlamış dedi.Farklı bir bobin taktık ses eşitsizliği oluştu.Game Ekstraya gittim durumu anlattım kulaklığı verdim.1 Hafta sonra kapımda Siberia 150 vardı.Siberia 150'yi 2 kere kırdım taç kısmından 2 kere kulaklığı ısıtıp daha sağlam vida destekli kullanışlı bi hale getirdim sonra 120 liraya satıp Siberia 200 modelini aldım şuan durum bu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı