SteelSeries Siberia v2 vs Logitech G230?

Hasan Ozem

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, yakın, baya yakin zamanda kulaklik almayi planliyorum. Ve 2 tane kulaklik arasinda kaldim. Steelseries siberia v2 mi, yoksa logitech g230 mu? Fikir verirseniz cok memnun olurum. Bunlardan baska 200 liraya falan onerisi olan varsa buyursun :)
 
Bana kalırsa kesinlikle SS Siberia V2. İkisini de tecrübe etme imkanı buldum. Arkadaşım G230 kullanıyordu, kendim de V2 kullanıyorum. Ses kalitesi olarak V2 daha önde. Ayrıca saatlerce çıkarmadan kullanabiliyorum. Konfor olarak da çok iyi.

Beğenmediğim 2 yönü var. İlki gözlük kullanıyorsan ilk 1 hafta kadar uzun kullanımda başının kenarlarında biraz ağrı yapabilir. Bu zaten çoğu kulaklıkta oluyor. İkincisi ise mikrofonu sesi olduğundan daha ince iletiyor gibi geliyor. Yazılımlar ile oynayarak çözülebilir bu sorun belki ancak ben uğraşmadım.

Sonuç olarak kesinlikle V2 almalısın diye düşünüyorum.
 
Siberia v2 açık ara ile önde. Frost Blue öneririm. Amazon'dan Türkiye'ye göre daha uygun fiyata alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı