SteelSeries Stratus Duo alınır mı?

kobebryant8

Decapat
Katılım
8 Temmuz 2019
Mesajlar
66
Merhaba arkadaşlar, ben geçen gün Xbox One Controller aldım ama sorunlu çıktı ve iade ettim. Şimdi onun yerine başka bir ürün bakıyorum ve Stratus Duo buldum.


Ürünü kullanan var mı acaba? Gerçekten kullanan birinin görüşü çok iyi olur. Uzun vadede tuşlarda sorun oluyor sanırsam. Amazon'dan almayı planlıyorum bugün. Fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
XBox One Controller bu nesildeki en iyi gamepad kesinlikle. Şansınıza arızalı bir model gelmiş olabilir ama iade yerine değişim yapsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum. O yüzden başka modellere bakmak yerine tekrardan XBox One Controller almanızı öneririm.
 
@Midori alınmazsa neden alınmaz onu da belirtirsen sevinirim.

@Waifu Impact ben bilgisayar da kullanıcaktım. Sonradan farkettim ki onun içinde şarj kablosu yok bluetooh dongle alıcam o da toplam 900 tl ye geliyodu. Onun içinde biraz iyi oldu diyorum açıkçası
 
Şarj kablosu yok çünkü pille çalışıyor. Kastettiğiniz şey buysa tabii. Onun dışında Bluetooth 4.0 destekleyen bir aparat alsanız yeter ki o da pek pahalı değil zaten. 50-60 TL civarına halledersiniz. Dediğim gibi Xbox One Controller alacak bütçeniz varsa başka bir gamepade bakmanıza gerek yok.
 
Ben buraya konu açmadan önce stratus duo siparişi vermiştim amazondan demin elime ulaştı ancak ürün arızalı çıktı. Fotoğrafta ki gibi sağ dpad aşağıda takılı kalıyor. Onun için yarın hemen iade edicem.

@Waifu Impact ben gerçekten şarj kablosu lazım diye düşünüyordum bir daha benim cahilliğim.
İade gerçekleştikten sonra tekrardan xbox kolu alıcam sanırım.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2020-06-07 at 18.27.04.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-07 at 18.27.04.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 465
Alınmaz. Çünkü 1) xbox one s 9. nesil var. 2) Titreşimi olmayan Steelseries 100-200 TL olursa alınır
Xbox 360 7 yıldır kullanıyorum. Xbox pc için 1 numaralı ve kaliteli oyuncu kolu emin olun. Logitech kablosuz bile paramparça oldu. Plastiği kırılıyor, kopuyor, kollar yamuluyor. 1-2 sene bile gitmiyor. Bilmiyorum Logitech 7-8 yıl önceki aynı plastiği kullanıyor mu hala? Eğer kullanıyorsa kesinlikle çöp. Tahminim kullanıyordur.
 
Ben de aynı şekilde kontrolcü arıyorum xbox 9. nesili alacak kadar bütçem var. Masaüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum. Sonuç olarak yüksek bir ücret verip premium a yakın bir ürün alacağım. Ama bluetooth dongle ve pil masrafı gibi gereksiz uğraşlar çıkıyor. Bluetooth ile de gecikmeler takılmalar yaşamaktan çekiniyorum açıkçası. Steelseries bütünüyle pc uyumlu. Gönül istiyor ki xbox kontrolcüsü alayım. Ama söylediğim pürüzler insanın canını sıkıyor. Kullanan ve bluetooth dongle ile sorun yaşayan veya yaşamayan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.
 
Açıkçası ben hala xbox one s 9. nesil almadım. Şu an 700 TL gibi çok iyi bir fiyata sahip.

Ben 7-8 yıldır aynı Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolunu kullanıyorum.

Çok Sağlam. Şimdide yeni xbox one s 9. nesil denemek istiyorum. Daha kalitelisini görmedim.

Logitech F710 Kablosuz Game Pad yıllar önce kullandım. Kollar paramparça oldu. Bir tarafa takılıp kaldı. 1-2 yıl gibi kısa sürede bu ürün nasıl olurda dağılır? Asla yeniden almadım.​

Ayrıca Xbox kolun Sol ön kolunada alıştım. Geride olursa alışmak zor olur artık.

7 Yıldır kullandığım Xbox 360 Wireless çalışmasına rağmen. Onunda kollarındaki lastikler artık koptu, eridi. Bende son 1-2 yıldır Çin’den aldığım plastikleri takarak kullanıyorum.

xbox one s’i denemek için Mediamarkt da elime almıştım Herhalde 8. Nesildi. Ele oturuşunu, beyaz rengini, hafifliğini çok beğenmiştim. Renk Siyahta olur. Bence beyaz ağır basıyor. 😊

Alınca yazarım. Tekrar 1000 TL olmaz İnşallah.

Tavsiyem Xbox one s 9. Nesil. Bütçe yoksa Xbox 360 Wireless
Bu arada xbox 360 Kablosuz fotoğraftaki aparatıyla bağlantıda hiçbir sorun çıkarmadı.
Duracell Şarj Edilebilir 2500mAh ile kullanıyorum. 2-3 hafta pil bitmiyor.
Sony AA şarj edici var. Kesinlikle Şarj edilen piller kullanın. 15 günde 1 pile 30-40 TL vermeyin. Bu pilin üzerinde yazdığına göre 100 lerce defa şarj edilebilir.
 

Dosya Ekleri

  • Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu Joystick Controller -2.png
    Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu Joystick Controller -2.png
    295,7 KB · Görüntüleme: 317
  • Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu Joystick Controller.png
    Microsoft Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu Joystick Controller.png
    402,1 KB · Görüntüleme: 153
  • logitech-f710-6.jpg
    logitech-f710-6.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 269
Bugün 9.nesil xbox controller(688₺) yanına da asus bluetooth dongle(57₺)sipariş ettim amazon üzerinden geldiği zaman deneyimlermü tekrar güncellerim. Şarj edilebilir pil de alacağım muhtemelen.
 

Geri
Yukarı