SteelSeries Stratus Duo nasıldır?

Onun yerine Xbox Gamepad almanız daha mantıklı olur gibi. En azından kalitesinden emin olunan bir marka.
Bende şu an hâlihazırda xbox 360 kolu var ama pil kapağı sorunundan dolayı ara ara bazen sık sık bağlantı kesiliyor. Açıkçası diğer kollarından da aynı sorun olur endişesinden dolayı almak istemiyorum.

Bende şu an hâlihazırda Xbox 360 kolu var ama pil kapağı sorunundan dolayı ara ara bazen sık sık bağlantı kesiliyor. Açıkçası diğer kollarından da aynı sorun olur endişesinden dolayı almak istemiyorum.

Son nesillerde çok iyi kollar üretiyorlar, PC için kullanacak olan çoğu insan Xbox tercih ediyor. Ayrıca dediğiniz gibi, Xbox 360 kolu. Aradan 2 nesil geçmiş. Bozulması doğal sayılır.

Son nesillerde çok iyi kollar üretiyorlar, PC için kullanacak olan çoğu insan Xbox tercih ediyor. Ayrıca dediğiniz gibi, Xbox 360 kolu. Aradan 2 nesil geçmiş. Bozulması doğal sayılır.
Ben de pc için almak istiyorum zaten şuan fiyatları epey bi uçuk neredeyse 1000 tl ye yakın olmuş original marka gamepad ler. Daha uygun fiyatlı ama kaliteli tavsiye edebileceğiniz gamepadler varsa tavsiyenizi bekliyorum.

Onun yerine Xbox Gamepad almanız daha mantıklı olur gibi. En azından kalitesinden emin olunan bir marka.

Steelseries kalitesinden emin olunan bir marka değil mi?
Nimbus'un makyajlanmış hali. O paraya değmez. Yeni nesil bir Xbox One kontrolcüsü almanız daha iyi olacaktır.

Xbox'un son nesil kontrolcüsünden daha ucuz.
Ayrıca ben Xbox kontrolcüsüne göre daha simetrik olmasını çok beğendim.

Hiç SteelSeries gamepad alıp tecrübelerini yazan görmedim. Gamepad kategorisinde ne kadar iyi iş çıkardıklarını bilemem.

Üründen bahsetmemiştiniz, marka demiştiniz. Steelseries oyun ekipmanları üreten oldukça güvenilir bir dünya markasıdır. Tüm ürünlerinde kaliteli malzeme kullanmaya dikkat ederler. Ben de kontrolcü kullanıp tecrübesini yazan görmedim Türkiye'de. Ama az önce Youtube'a baktım, bayağı deneyen var ve birçoğu da beğenmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı