Stemdeck alınır mı?

Kerem.1

Hectopat
Daha fazla  
Güzel bir sistemim var ancak konsol rahatlığını seviyorum. Yatarak oyun oynamak veya istediğin yerde oyun oynamak güzel ve rahat. Sizce bu konsol alınır mı? Ya da kimler almalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer evde oynayacaksanız Xbox'ın gamepad'ini bilgisayara bağlayıp oynamak daha iyi olabilir ama fazla dışarı çıkan biriyseniz Steam Deck de alabilirsin.

Paranız varsa, Steam kütüphaneniz doluysa alınabilir neden olmasın. Fakat pil ömrü öyle beklendiği kadar uzun değil. Bunu göz önünde bulundurarak alın. Yani bir Xbox/PlayStation kolundaki uzun ömrü Steam Deck'de beklemeyin. Ortalama 2-5 civarı bir Nintendo Switch kadar pil ömrü var. Sisteminiz iyiyse bir kol alınıp oyun oynamak daha mantıklı bence ama ben dolaşırım dışarıda, yolda oynarım diyorsanız en mantıklı tercihlerden birisi. Almadan önce elinize oturur mu rahat eder misiniz gidip denemenizi tavsiye ederim çünkü normal el konsollarından hallice daha büyük.

Oynadığınız oyunlar yeni çıkan AAA değilse (ki bazılarını kaldırıyor), birkaç saat bataryası götürsün, yattığım yerden oynarım derseniz alınabilir. Genelde Indie ve hafif oyunlar oynuyorum ve çok memnunum. Steam dışında Epic, GOG gibi launcherlardaki oyunlarımı da sorunsuz oynuyorum. Rimworld oynuyorsanız trackpadler ile kolayca oynandığını söylüyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı