PSP alınır mı?

PSP almayı düşünüyorum, 3500'e buldum Hepsiburada'da Sahibinden'de çok temizler yok sizce alınır mı? Ben daha çok yeni nesil yerine eski nesil oyunlar seviyorum günümüzde sizce alınır mı? Ve ne tarz oyunlar almam lazım hangi sürümünü almam lazım kırık alacağım.
PSP almak saçma onun yerine telefonun yeterliyse oyun kolu al kendine telefon tutuculu ona tak telefonunu emülatör yükle emülatörden oyna tüm oyunlarını ayrıca android oyunlarını da oynarsın destekleyen.

PSP almak saçma onun yerine telefonun yeterliyse oyun kolu al kendine telefon tutuculu ona tak telefonunu emülatör yükle emülatörden oyna tüm oyunlarını ayrıca android oyunlarını da oynarsın destekleyen.

Alın hocam bunu telefonunuza da emülatör kurun oynayın. Bende telefona daha yeni PS2 emülatörü kurdum uzun yolda ordan oynuyorum oyunları.

Yok şu an almayacağım belki 1 aya ama şunu almayı düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/sony-ps...431ztMD4X5M8YhF4DNxoCMwsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Son bir tane kalmış alın derim.

Alın hocam bunu telefonunuza da emülatör kurun oynayın. Bende telefona daha yeni PS2 emülatörü kurdum uzun yolda oradan oynuyorum oyunları.

Vallahi hocam telefonum çok iyi değil hatta hiç iyi değil 6S kullanıyorum oyun oynasam 1saat dayanırmı bilmem ve çok ısınıyor.

Telefona PPSSPP kurun bence.

iOSa kurulur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı