Daha fazla
Eğer fotoğrafta ki adam 1 yılda steroid kullanarak o hale geldiyse yazık ki ne yazık... Bizim salona gelenlerden vücudu ilk fotoğrafta ki halinden daha kötü olan kişiler bile, 1 yıl düzenli çalıştığında bundan daha iyi sonuçlar elde ediyorlar.
Aklı başında başarı bir kişi örnek veriyorum 85 kilo ise protein ihtiyacı 130 gram ile 180 gram arasındadır. Gene örnek veriyorum gün içinde yediği yiyeceklerden 100 gram protein elde edebiliyor ise geriye kalan 80 gramı protein tozundan elde eder fazlasını almaz.
Eğer bu işi ciddi ciddi yapıyor isen ne kadar yersen ye protein ihtiyacını karşılayamazsın. Başarılı bir gelişim için vücut ağırlığının en az 1.5 veya 2 katı protein gerekiyor. Yiyeceklerde elde edilebildiği kadarı elde edildikten sonra geriye eksik kalan kısım protein tozu ile sağlanıyor.Herkez kendi fikrini yazmış, herkezin doğrusu kendinedir.
Karaciğer'e zarar verip verememe meselesini, doktora danışmakta fayda var.
Doğal bir yiyecek ile fabrikada kimyasal olarak işlenerek kapsul veya toz'a dönüştürülmüş birşeyi eşit tutmak'ta cahilliktir yani.
Kasları çabuk gelişim göstersin diye, acele eden cahil insanlar için genelde kullanım amacıdır bu gibi takviyeler.
Spor salonuna gelip, hocaya ne kadar sürede diğerleri gibi olurum diye soran tipik insanların tercihidir.
Örnek veriyim mesela insanlar günde 15 tane yumurta veya hergün balık yiyemediği için, protein ihtiyacını kapsul veya tozlardan karşılıyor.
Aklı başında başarı bir kişi örnek veriyorum 85 kilo ise protein ihtiyacı 130 gram ile 180 gram arasındadır. Gene örnek veriyorum gün içinde yediği yiyeceklerden 100 gram protein elde edebiliyor ise geriye kalan 80 gramı protein tozundan elde eder fazlasını almaz.