Steroide başlanmalı mı?

john wicks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir spor yapıyorum fakat vücudumdaki gelişme çok yavaş ve az sizce steroide başlamalı mıyım? Steroid basanların 20 30 yaşlarında ölüyor diye bir yazı okumuştum, doğru mu?

20-30 yaşında ölme olayı kişinin steroidleri nasıl kullandığı ve sağlığını ne kadar riske attığı ile ilgilidir. Steroid basıyorsun diye öleceksin diye bir kural yok.

Yaşını, boyunu, kilonu söylersen ve spor geçmişini anlatırsan daha çok yardımcı olabiliriz.

Her steroid basan öncelikle ölecek diye bir şey yok dikkatli bilinçli biri tarafından kontrol edilerek kullanırsan sorun olmaz ha ölenler daha fazla dozajı arttırdığından vücudu dayanamıyor artık ölüyor ama kullanmanı asla önermem senin sağlık için yapman gerekiyor bu sporu.

Bedendeki hormonal salgıyı durduyorsun sonra pişman olup burakıyosun ama salgı durduğu için testosterone salgılanmıyor doktor gözetimi altından yapmazsan danabolu falan 5'e 5 falan atarsan birden bakıyosun göğüslerin karı gibi şişmiş. Bunun sonu post cycle therapy gerektirecek ama böyle bir risk göze alınamaz. Danabol trenbolon anavar falan boş şeyler hem de Türkiye'de adam gibi alamazsın onlardan kaçak üretim bir şey çıkar.

Merhaba, bir süredir spor yapıyorum fakat vücudumdaki gelişme çok yavaş ve az sizce steroide başlamalı mıyım? Steroid basanların 20 30 yaşlarında ölüyor diye bir yazı okumuştum, doğru mu?

Streodit kullanan arkadaşım var yüzü falan şiş kıllı yüzü yuvarlak koşamıyor ve merdiven çıkamıyor hemen nefesi bile tıkanıyor aydan aya kan kontrolleri yaptırıyor panikatak gibi sorunlarını var zaten Müslüman bir bireyseniz böyle vicuda zarar veren eylemler günah hayat sizin hayatınız karar sizin. (edit: Arkadaşın penisi sorunlu ilişkiye fln girmesi zormuş)

:) insan bugün uğraştığı hobileriyle, hevesleriyle 15 sene de aynı azim, istek ve istikrar ile uğraşabileceğini sanıyor... Maalesef hayat her zaman öyle ilerlemeyebiliyor. Bugün yaptığınız işlemlerin 15 sene sonra belki de hiç yapmayacağınız bir aktivite için bedeninizde kalıcı hasarlara yol açmasını istemezsiniz. Çevremde kullanan herkesin saçlarının dökülmesi, omuzlarının kıllanması klişe ama doğru zararlardan örnekler ne yazık ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı