Stockholm 2021 hala alınır mı?

Olga666

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, Steam topluluk pazarında Stockholm 2021 hatıra paketlerini satışta gördüm. Fakat ancient var diyorlardı onu göremedim. Bir de overpass paketinin 47 olduğunu görünce alıp almamak konusunda kararsız kaldım. 155 TL'lik paketten alacağım sanırım 3 jeton veriyor. Hala Stockholm 2021'in ne olduğunu anlamadım. Eğer doğru anladıysam ucuz olan pakette takımların kazanma ve kaybetmelerini tahmin edip ona göre maksimum 3 jeton alıyorsunuz. Pahalı olan da ise %100 3 tane alıyorsunuz diye anladım. Eğer yanlış anlamışsam aydınlatın lütfen. Onun dışında şu an katılmak için çok mu geç? Şimdi katılırsam bir de tahminler tutarsa maksimum kaç tane hatıra paketi kazanabilirim? Çok soru sordum biliyorum :D.

Bence şu an için geç aslında, 86₺ verip en azından 2 tahminin tutunca ortalama 2 tane 35₺'likpaket düşürüyorsun, eğer turnuvayı kazananı bilirsen 3 jeton oluyor ve verdiğin parayı çıkarıyor. Sen sadece tahminlerin doğru tutarsa 1 seviye yükselecek rozetin. Onun yerine istediğin hatıra paketlerini alıp 1-2 sene bekletebilirsin.

Evet, katılmak için çok geç. Eğer jetonsuz olanı alırsanız en fazla gümüş yapabilirsiniz. Yani 2 tane alabilirsin. Ben pırlanta madalya için aldım onun için geç ama paketi alıp saklayacaksan ileride tanesi 100 TL olur. Sana kalmış bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, katılmak için çok geç. Eğer jetonsuz olanı alırsanız en fazla gümüş yapabilirsiniz. Yani 2 tane alabilirsin. Ben pırlanta madalya için aldım onun için geç ama paketi alıp saklayacaksan ileride tanesi 100 TL olur. Sana kalmış bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şarkı güzelmiş :D. Bence de geç kaldınız.

Arkadaşlar tekrardan merhaba :D. Şu an paketlerin hepsi satışta ve bir tane almaya karar verdim. Sizce hangisi alayım kısa vadelik, 1 ay falan bekletirim.

1 ay bekletme, aldıysan direkt sat 1 ay sonra düşer.

Hayır hocam, pazarda altta bıraktığım resimdeki paketlerden var ya onlardan bahsediyorum. Hangisi alırsam 1 ayda kar ettirir?

Dosya Ekleri

• 1636047405552.png
    1636047405552.png
    74,9 KB · Görüntüleme: 72
Hayır hocam, pazarda altta bıraktığım resimdeki paketlerden var ya onlardan bahsediyorum. Hangisi alırsam 1 ayda kar ettirir?
1 ay sonra hepsi 20-25 TL civarlarında düşebilir. En mantıklısı uzun süre beklemeyeceksen Mirage alıp haftaya satmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı