Stockholm 2021 Viewer Pass Satışa Çıktı!

3 hatıra jetonu için 9 görevi de yapmak lazım. Her jeton yükseltmesinde 1 hatıra jetonu veriliyor. Açıkçası zor 3 hatıra jetonu kazanmak.
 
Yani aslında baktığımız zaman görevlerin çoğu şansa bağlı gibi. Ben pick-em yaptım ama ne kadar tutar tabii orası meçhul. 3 jeton muhabbeti de normalde maçları canlı izlerken talep et gibi komutlara gerek kalmadan şansa 3 tane paket talep etmek için kullanılıyor galiba. Jeton alırken hep en ucuzu seçtiğim için tam işlevini anlayamadım.

x1.png
 
Bu seneki seçimler zor olacak gibi. Berlin 2019'da kimin ne olduğu net belliydi, seçimler kolaydı. Bunda öyle olmayacak sanırım, elmas jetona yükseltenler daha az olur.
 
Kapsülleri 8,5 TL'den alsam mı? Geçen ilk defa 2020 RMR kapsülünden alayım dedim, bir anda 1,8 TL'ye düştü. Bu 2021 kapsülü de düşer mi acaba? Kapsüllerin fiyatlari normalde hep düşer mi?
 
@CAS7LE indirime yüksek ihtimal girer. Uzun süre de kalır.
@bados123 aga şimdi baktım da d2 mirage bile 40 to ye düşmüş. Satmak artık mantıklı değil. Değil mi? 3 tane var. En azından 1 yıl unuturum.
sat bidaha al 26 tl den. ayrıca her satın alım steam mağaza puanı veriyor. geçen hafta 30 adet almıştım. bugün sattım 40 adet daha aldım :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı