Stok sorunu ne zaman biter?


Hocam yapmayin ben 10. sinif bilisim ogrencisiyim hadi 9'u gectik 10'a geldik 10'unda 1. donemi atlattikta 2. donem lazim eger stok sikintisi bitmedi diyelim zaten odevleri ablamin laptoptan yapiyorum 2. donemide boyle kapattik diyelim hadi yazinda oyun oyna miyim diyorum yazida gectik ama 11. sinifta kesin lazim şu an aklimda degil bidaki yil okul ne zaman aciliyor diye de 11. sinifa kadar cozulur mu bari bu sorun ve simdilik 200-300 TL'lik ve GPU alsam PC acilsin en azindan R5 3600 le kullanacağım 2×8 3600 MHz RAM var ama psuyuda halletmek lazim onunda stogu yok baska alsam desem oda cin kapasitorlu ve japon olsun istiyorum bende bir sikinti olur mu cin kapasitorunde cunku cin kapasitorlu PSU'nun 550W'lik modelinde birisi ciglik sorunu diye paylasmisti YouTube'da ses cikartiyormus, omru pek uzun degilmis/sicaklik olarakta ve koruma sayisida oldukca azmis hatta o PSU'yu almamak için nedenler diye konu acani gordum tier C falan diyordu ve PSU 750W 80+ Gold Sharkoon'un PWM Gold Zero.
Yaz sonu diye düşünüyorum, ama Tayvan'da su kıtlığı böyle giderse sorun daha da büyüyecek. Dünya'daki en büyük 2. çip üreticisi Tayvan.
1. degil mi TSMC ve suyla ne alakasi vardi sanki bi videoda duymustum ama
 
Stok sorunu diye bir sorun yok, karaborsa var. Mining yapılamayan ekran kartları bile stok sorunu olmamasına rağmen 2-3 kat fiyatlara satılıyor.
 

Geri
Yukarı