Stoklar düzelmezse ne yapılmalı?

Bütçe
GPU için maksimum bütçe: 4000 TL

FISTIK SARMA

Decipat
Yer
Pastane
Daha fazla  
Şimdi eğer ağustos gibi stoklar düzelmeyecekse ben ne yapabilirim? RTX 3060 bir sistem istiyordum. R53600X ya da 5600X ile ama bu sorun sebebi ile olmayacak gibi. Hazır sistem alamam çünkü anakart için 1500 TL ve kasa için 500 TL verdim. Bunların değerini düşürüp satmak da istemiyorum. İstesem de bunu aileme anlatamam. Bana ne önerirsiniz? Yurt dışından alsam global garantisi olan markalardan örnekler verebilir misiniz?

Hocam Ağustos'ta stoklar gayet vardı. Ben Eylül ayında 2900 TL'ye RX 5600 XT Rog Strix aldım. Şuan 7500-8000 den satılıyor.

Yurt dışından bulabilirsen her türlü ekran kartını kaçırma derim. Stoklar elbet düzelir. Hazır sistemlere de bakabilirsin eğer çok acele istiyorsan. Yazmak doğru olur mu bilmiyorum ancak hiç kullanılmamış kutulu 5600X satıyorum. Belki yardımcı olabilirim ben de. Arada amazon'a iyi fiyata geliyor ancak çok hızlı olman gerek. Bazen de türkiye fiyatı kadar yüksek olmasa da yine yüksek denecek fiyatlara ancak alınabilecek seviyelere geliyor ekran kartları. Onlardan da alabilirsin. Amazon sorun çıkarmayacaktır. Türkiye'de dolar ve mining bu seviyede iken biraz daha sürebilir yüksek fiyatlar.

Yurt dışından bulabilirsen her türlü ekran kartını kaçırma derim. Stoklar elbet düzelir. Hazır sistemlere de bakabilirsin eğer çok acele istiyorsan. Yazmak doğru olur mu bilmiyorum ancak hiç kullanılmamış kutulu 5600X satıyorum. Belki yardımcı olabilirim ben de. Arada Amazon'a iyi fiyata geliyor anack çok hızlı olman gerek. Bazen de Türkiye fiyatı kadar yüksek olmasa da yine yüksek denecek fiyatlara ancak alınabilecek seviyelere geliyor ekran kartları. Onlardan da alabilirsin. Amazon sorun çıkarmayacaktır. Türkiye'de dolar ve mining bu seviyede iken biraz daha sürebilir yüksek fiyatlar.

Yurtdışında garanti olmaması beni tedirgin ediyordu ama global garantinin varlığını keşfettim. Hangi markalarda olduğunu biliyor musunuz? ve newwgg'den alınır mı güvenilir mi?

Yurt dışından bulabilirsen her türlü ekran kartını kaçırma derim. Stoklar elbet düzelir. Hazır sistemlere de bakabilirsin eğer çok acele istiyorsan. Yazmak doğru olur mu bilmiyorum ancak hiç kullanılmamış kutulu 5600X satıyorum. Belki yardımcı olabilirim ben de. Arada amazon'a iyi fiyata geliyor ancak çok hızlı olman gerek. Bazen de türkiye fiyatı kadar yüksek olmasa da yine yüksek denecek fiyatlara ancak alınabilecek seviyelere geliyor ekran kartları. Onlardan da alabilirsin. Amazon sorun çıkarmayacaktır. Türkiye'de dolar ve mining bu seviyede iken biraz daha sürebilir yüksek fiyatlar.
Yurtdışından alınan bir ekran kartı yine pahalı olacak vergi yok mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı