Stokta bulunmayan monitörü nereden alabilirim?

Rozi

Hectopat
Makaleler
1
Ben BenQ Zowie XL2546 Oyuncu monitörünü alacaktım ama ülkemizde fazla bulunmuyor sanırım, İtopya'da stokda görülmüyor yazıyor. Vatanbilgisayar da ise internette gözüküyor almak için Vatan Bilgisayar mağazasına gittiğimde bu ürün bizde yok diyorlar. Ne yapacağım bilemedim nereden almam gerekiyor ya da olmayan bir ürün ne kadar zamanda sitelerine tekrar gelir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz monitörün Vatan'da "Mağazalarda" ibaresi bulunmuyor. Stok durumuna gelecek olursak ufak bir bakındım ve n11 gibi sitelerde satışta olduğunu gördüm. Sizin tam olarak istediğiniz nedir anlamadım? Mağazadan almak mı istiyorsunuz? İşiniz garantiye düştüğü zaman sizinle ilgili garanti firması muhatap olacaktır. Link bırakıyorum :) .

Ben BenQ Zowie XL2546 Oyuncu monitörünü alacaktım ama ülkemizde fazla bulunmuyor sanırım, İtopya'da stokda görülmüyor yazıyor. Vatanbilgisayar da ise internette gözüküyor almak için Vatan Bilgisayar mağazasına gittiğimde bu ürün bizde yok diyorlar. Ne yapacağım bilemedim nereden almam gerekiyor ya da olmayan bir ürün ne kadar zamanda sitelerine tekrar gelir? Şimdiden teşekkürler.

N11'de fiyatı gayet iyi, GameEkstra'dan da alabilirsin, N11'deki satıcı da GameEkstra zaten ama direkt GameEkstra'dan almak daha yararına olur, n11'i aradan çıkarmış olursun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı