Stokta kalmayan laptop tekrar satılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epey.com gibi fiyat karşılaştırması yapan sitelere baktım ancak bulamadım. Sadece bu sitede buldum ama bu site daha çok ofislerin toplu satın alımda kullandığı bir site bireysel alışverişte bir sorun olur mu bilemiyorum.
.
sıkınti cikacagini tahmin etmiyorum bu sitede bazi arkadaslar dedigibiz gibi ofis malzemesi aldilar.zaten garanti asus tarafindan olacak

Epey.com gibi fiyat karşılaştırması yapan sitelere baktım ancak bulamadım. Sadece bu sitede buldum ama bu site daha çok ofislerin toplu satın alımda kullandığı bir site bireysel alışverişte bir sorun olur mu bilemiyorum.
.

Laptop u da toplu alacak değilsin ya? 😀

Uygun fiyatlarından dolayı toplu satın alınıyor bazı ürünler. Ama bu tarz ürünler de satıyorlar.
Satın alma/iade konusunda sorun yaşatırlar mı o konuda bilgim yok ancak fiyat önceki baktığın yerle aynı ise alınabilir.

Sadece bu bilgisayarı mı almak istiyorsunuz? Bütçeniz nedir?

Mesela şunu buldum. 16GB RAM, 512GB SSD, i7-9. jenerasyon, 144HZ IPS panel ve gaming seri.

Sadece bu bilgisayarı mı almak istiyorsunuz? Bütçeniz nedir?

Mesela şunu buldum. 16 GB RAM, 512 GB SSD, i7-9. jenerasyon, 144Hz IPS panel ve Gaming seri.

Evet almaya karar verdiğim ürün buydu o yüzden başka bir şey düşünmüyorum şimdilik.

Laptop u da toplu alacak değilsin ya? 😀

Uygun fiyatlarından dolayı toplu satın alınıyor bazı ürünler. Ama bu tarz ürünler de satıyorlar.
Satın alma/iade konusunda sorun yaşatırlar mı o konuda bilgim yok ancak fiyat önceki baktığın yerle aynı ise alınabilir.

Aslında baktığım yerdekinden daha bile ucuz ama sizin de dediğiniz gibi satın alma konusunda sorun yaşayabilirim diye düşündüğümden pek emin olamadım oradan alma konusunda.

Evet almaya karar verdiğim ürün buydu o yüzden başka bir şey düşünmüyorum şimdilik.

Aslında baktığım yerdekinden daha bile ucuz ama sizin de dediğiniz gibi satın alma konusunda sorun yaşayabilirim diye düşündüğümden pek emin olamadım oradan alma konusunda.
Bende takip ediyodum indirim olurmu diye bu modeli 9450 tl idi fiyat burda sannedersem aradaki fark taksit sayisi az ondan olabilir.n11 9750 di heralde ama 9 taksit yapiyolardi

Daha önce alışveriş yaptığım bir site değil ancak en fazla diğer sitelerdeki sorunlarla aynı sorunları yaşarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı