Stonkswidgetbotio nedir?

Daha fazla  
Dün bilinen bir anime fansub sitesine girmiştim, siteye girdiğim an herhangi bir indir butonuna tıklamadığım halde kendi kendine bir MP4 video dosyası indi. Açıp kontrol ettim, anime fragmanı gibi bir şey sanırım. Merak ettiğim şey şu; bu MP4 dosyası siteyi her açtığımda tekrar kendi kendine iniyor ve inmeden websitesinin sol alt köşesinde "stonkswidgetbotio bekleniyor" yazısı çıkıyor, bu yazıdan sonra dosya inmeye başlıyor. Chrome'da indirilenler kısmına girdim, indirme linki olarak "cdndfeaststreamable" gibi bir link görünüyor. Dediğim anime sitesinde gezinip tekrar site anasayfasına döndüğümde ise URL kısmının yanında "ewidgetbotio şunu yapmak istiyor: Birden çok dosya indirme, izin ver-engelle" şeklinde bir bildirim çıkıyor (Ekran görüntüsünü ekledim.).Bildiğim kadarıyla widgetbot bir Discord botu, dosya indirmeyle ne alakası olabilir? Dosya kendi kendine inmeye başladığından biraz tedirgin oldum açıkçası, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• aaaaa.PNG
    aaaaa.PNG
    5,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı siteler size sormadan farklı şeyler indirebilir. Bu indirilenler her zaman masum şeyler değildir. İndirdiğiniz dosyayı silmenizi öneririm. Her linke tıklamayın. Attığınız pngdeki izin size aynı site içerisinde birden fazla indirme yapmak isteyip istemediğinizi soruyor. İndirdiğiniz şey %100 güvenli değildir.

Bazı siteler size sormadan farklı şeyler indirebilir. Bu indirilenler her zaman masum şeyler değildir. İndirdiğiniz dosyayı silmenizi öneririm. Her linke tıklamayın. Attığınız pngdeki izin size aynı site içerisinde birden fazla indirme yapmak isteyip istemediğinizi soruyor. İndirdiğiniz şey %100 güvenli değildir.
cevap için teşekkür ederim,yukarıdaki yanıtımda da belirttiğim üzere tıkladığım linklere çok dikkat eden biriyim aslında.taratacağım şimdi inen dosyayı,umarım bir sıkıntı çıkmaz.benim anlamadığım,discord botuyla ne alakası var bu inen şeylerin acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı